Skocz do zawartości

tworzenie stron www, projektowanie stron

Stwor

Rekomendowane odpowiedzi

Na bank ma klientów, bo nie każdy "chłop" posiadający np warsztat samochodowy odważy się napisać do firmy, która ma profesjonalną stronę, ponieważ obawia się ceny itd, a jak zobaczy chłop, chłopa to i go wyłomota xD

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

I do każdej strony rekwizyt gratis :D

Kurde rekwizyt ma to na cholerę "reklamuje" się w portalach randkowych? Po co szuka "ładnych" lasek na stancje do siebie? :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Jest tam gdzieś wcześniej opinia psychologa ;)

i Faktycznie potwierdza ona wszystko :)

Daj spokój z tej opinii wcale nie wynika,ze on jest wariatem . To jest normalny gościu, w sumie taki pozytywny - szajbus, który wymślił sobie, że bedzie podbijał rynek,ale brak mu zwyczajnie umiejętności i pieniędzy ( głównie pieniędzy)

O tym świadczy ta dziwna gra, którą nazwał przebojem

O tym świadczą strony, które zrobił .chyba nikt mi nie wmówi,ze te strony poniżej, to szczyt profesjonalizmu ?

https://negresko.pl/

https://www.patimex.com/

Do wszystkiego trzeba mieć talent,a w SEO dodatkowo trzeba mieć wyczucie. Żeby zrobić strone, nie wystarczy nauczyć sie obsługi sotnika lub gimpa, ale trzeba mieć zwyczajnie zmysł artystyczny, bo to nie sztuka przygotowac kolejne elementy strony,ale sztuka jest, tak dobrać barwy,aby one tworzyły całość .

Średnio myslący człowiek,nigdy nie napisze. Dam prace,ale wiecie wypłat nie będzie . Możecie u mnie robić za darmo,ale pamiętajcie prawa autorskie będzie posiadała moja firma .

Osobiście nie traktuje go jak oszusta, bo on nie jest oszustem.W pojedynke chce ogarnąć wszystko,a to tak nie działa. Przecież nikt nie potrafi robić wszystkiego ....Nie ma pieniędzy, nie stać go na pracowników,a wizje ma wielkiej firmy, którą on będzie kierował, a to wcale nie jest takie proste ...

On twierdzi,ze konkurencja z nim powinna współpracować , a przyszedł do tej branży dla wielkiego biznesu, to dostał pierwsza lekcję właśnie tego jak wyglada wielki biznes. Nie ma miejsca na sentymenty, a jak komuś rzeczywiście zacznie zagrażać, to go podpierdzielą do US. Jak sprzeda te laptopy i nie wypełni umowy z UP, to tez go podpierdzielą, tak wygląda współpraca z konkurencją :)

Sancho Pansa rozbił się na wiatrakach, on rozbił się na branży, której zupełnie nie rozumie.

a co on trzyma w dłoni na początku filmu ?

Sztuczną waginę.

https://pl.wikipedia.org/wiki/Pochwa_%28anatomia%29

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

To nie jest miłe słyszeć "[ nierzetelny partner ]" pod swoim adresem, więc nie dziwi mnie, że jest rozżalony i "palikoci".

Jednak żyje w swoim świecie, uważa się za zdolnego webmastera i programistę, żyje marzeniami - a zderzenie z rzeczywistością bywa brutalne...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności