Skocz do zawartości

tworzenie stron www, projektowanie stron

Stwor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wy się śmiejecie, ale wiele osób schowałoby się w swoim pokoju bez internetu, a on dalej, skrupulatnie mówi jak jest. Zobaczcie na wykopie, jak komentuje każdy komentarz co do jego osoby. Stara się wyjść z tego z twarzą i to na + dla niego:P

P.S To się nazywa "profesjonaly" marketing szeptany ;)

Gdyby nie jego styl rozmowy z klientami to bym mu współczuł od poczatku , tak współczuje mu tylko z powodu tej opinii wczesniejszej którą na wykopie jakiś gośc potwierdził który z nim na uczelnie chodzi , podejrzewa początki zespołu aspergera i to by się nawet zgadzało .

Jestem tez pełny podziwu że się pokazał publicznie, może z 1 na 10 stąd z nas by się odważył coś podobnego zrobić. :)

Chyba, że uzbiera 20 osób to będzie po 300

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Bym rozumiał jego zachowanie jeśli zajmowałby się ambitnymi projektami i Klienci wymuszaliby niskie kwoty (nawet 2000 zł, już nie mówmy o 300 zł) ale w jego "projektach" nie ma nic ciekawego ani ambitnego (nawet nie widać, że się stara), a strony, które on robi można zrobić w godzinę.. więc jeśli za godzinę pracy brałbym 300 zł to bym się cieszył, a skoro mówi że takie projekty realizuje w 3 dni .. to znaczy, że nie posiada podstawowej wiedzy ... .

Wdrożenia sklepów Prestashop: www.selljus.pl

Powiem Wam szczerze, że dawno nie byłem tak zażenowany, jak w trakcie oglądania tego drugiego filmu.

Po tym jak pierwszy materiał został wrzucony na wykop poświęciłem dobrą chwilę i starałem się mu wyjaśnić, że się po prostu pogubił, że powinien dać sobie dzień wolnego i zacząć pracę "na spokojnie" skupiając się na tym, co naprawdę umie robić. Chciałem dać mu kilka rad, które w moim odczuciu mogły uczynić jego życie łatwiejszym.

I co? Gość podziękował za nie, a potem wrócił do tego, co robił wcześniej.

Facet ma przede wszystkim problem emocjonalny. Jego ego odfrunęło w kosmos, on został na Ziemi i bardzo go ta sytuacja uwiera. Dlatego próbuje wmówić sobie i innym, że jego praca jest warta pieniędzy, których oczekuje i że posiada specjalistyczne umiejętności, a prawda jest taka, że jest co najwyżej przeciętnym rzemieślnikiem... I to jest ok, tylko trzeba zejść na ziemię i przestać sobie wyobrażać, że jest się drugim Billem Gatesem stawiając wizytówki firmowe na darmowych templatkach. Do tego jest przekonany, że każdy marzy o współpracy z kimś takim, jak on, na potencjalnych klientów patrzy z góry - powodzenia z takim podejściem. Nawet jak plują mu w twarz, ciągle myśli, że to z "zazdrości" i jeszcze próbuje pisać, że osiągnął sukces, bo film obejrzało X tysięcy osób (oczywiście potencjalnych klientów, którzy zaraz zaczną walić drzwiami i oknami).

Na chwilę obecną powinien się raczej skupić na kręcieniu kolejnych filmów, może warto zacząć zarabiać na YouTube? :>

Ten gość to materiał do obróbki przez dobrego speca od głowy na długie miesiące.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności