Skocz do zawartości

Matt Cutts: Google Penguin 2.0 Już w "najbliższych tygodniach"

vaterop

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Aż dziw, że i na Google+ i tutaj brak komentarzy na ten temat. Czyżby temat już został wyczerpany przed czasem? ;)

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

pingwin.jpg

piłem z nim powiedział : "jak wrócę z imprezy to wam takie filtry popuszczam że wam w pięty zajdzie" strasznie twardy zawodnik...

próbowałem od niego coś wyciagnąć kiedy co i jak to będzie ale skurczybyk on w odwecie pytał się o moje domeny więc wolałem się za dużo nie pytać

PS tak tak impreza jeszcze trwa-a kiedy się skończy? nie wiem-napewno zobaczycie w swoich monitoringach pozycji

Prosto z placu boju Mariusz MAx... oj tomek_25

pozdrawiam :)

NO coś musi wrócić do łask - bo sie okazuje ze google ma pusty indeks skoro wszystko wyfiltrowane. Nagle sie okazuje ze bez nas 'spamerow' google nie istnieje. Strony typu allegro czy money kazdy sam sobie znajdzie nie potrzeba googla.

No to klops. Pingwin 2 zaorze polskie wyniki i bedziemy mieli na wszystkie frazy... 5 domen i ich podstrony:> Bo wszystkie linki zostaną uznane za nienaturalne. Eh.

Będzie nowy rodzaj spamu. Zamiast jednej firmowej strony, będzie ich na przykład 50, a każda nieco inaczej zoptymalizowana, do tego trochę linków z forum, blogów, fb, g+ i innych "naturalnych" wspomagaczy. I nadzieja, że któraś się przebije w tym tłoku. :)

Eksperyment Discover.pl

Będzie nowy rodzaj spamu. Zamiast jednej firmowej strony, będzie ich na przykład 50, a każda nieco inaczej zoptymalizowana, do tego trochę linków z forum, blogów, fb, g+ i innych "naturalnych" wspomagaczy. I nadzieja, że któraś się przebije w tym tłoku. :)

tak może być

Te ich nowe aktualizacje nic nie dają spamu pełno, jeszcze gorzej jest jak wcześniej sprzed tych pingwinów i pand ta wyszukiwarka Sroogle powinna dążyć do tego by wyszukiwanie informacji przydatnych dla internauty była jak najkrótsza, a często zdarza się tak, że jak czegoś szukam w google to zajmuje mi to przeszło 30 minut nim znajdę coś co mnie na 100% zainteresuje, taka jest prawda ze dzięki tej wyszukiwarce traci się tylko czas na poszukiwaniach trafnych informacji, a to wszystko dlatego że pierwsze wyniki zajmują takie witryny jak np. www.ksksjdiowf.kiełbasa.pl, www.jdkisocbausqwfis.głupotagoogle.pl, kiedy to się w końcu skończy i wrócą normalne wyniki do top 10?

Często jak czegoś nie idzie w google znaleźć to muszę posiłkować się Bingiem, ostatnio szukałem forum NC+ i jednego tematu który mnie bardzo interesował, ale forum NC+ chyba dostało bana lub filtra bo nie szło w google znaleźć niczego co jest związane z forum i satelitarną telewizją od tej firmy NC+.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności