Skocz do zawartości

Matt Cutts: Google Penguin 2.0 Już w "najbliższych tygodniach"

vaterop

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Pingwin już działa

Pingwin donosiciel :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Byle by octu nie zabrakło :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Ocet był zawsze. Nawet kiedy był... tylko ocet.

Latent Semantic Engineering

Penguin update bedzie widoczny za około 2 tyg

Ja go tam w życiu na oczy nie widziałem :D

Prognozując na oko, w tym tempie google będzie miało przychody większe niż Polska jeszcze przed 2020 :) Więc jeszcze dużej ilości "pingwinów" można się spodziewać.

Mają zarząd - absolutną czołówkę światową ;) Akcjonariusze pewnie są zadowoleni...

e:l

nihil fit sine causa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności