Skocz do zawartości

Panel Google Analytics nie działa na Firefox

MichaelDicson

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, ma ktoś może problemy z panelem Google Analytics na przeglądarce Firefox? Ostatnio co kilka dni nie działa mi panel na tej przeglądarce, czyszczę pamięć podręczną i ciasteczka ale nadal nie wyświetla mi statystyk. Dzieje się tak praktycznie co 2 dni, raz działa i ładnie się wszystko wczytuje, a raz jest tak ze mam tylko napis Google Analytics i menu, a pod menu pusto białe tło i nic więcej, wie może ktoś co tu jest grane?

Ostatnio z google są jakieś dziwne problemy nie tylko z narzędziem Analytics, ale także z Adsense bo często reklamy nie są wyświetlane na witrynach i zostaje jedynie puste miejsce. Miał ktoś podobny problem u siebie?

Ja na Chrome też dziś miałem problem z Analytics i GWT.

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

Miałem tak kilka dni temu. Przez 2-3 dni się ładowała tylko górna belka, nic nie zmieniałem, trochę o tym zapomniałem, teraz się zalogowałem i działa normalnie.

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

No to znaczy że to coś jest z Google, ja używam do sprawdzania teraz wyników oglądalności witryny przeglądarki Opera. Nie zdziwiłbym się jakby to było celowe zagranie ze strony Google by ludzie przesiadali się na chrome, zwłaszcza ci co posiadają własne strony www, by wyprzedzić Firefoxa.

A w Polskiej wersji klapa nie działa, czyli znaczy to że coś jest u nich na 100%, w ogóle z tym google ostatnio są jakieś jaja, reklamy adsense często się nie wyświetlają i jest puste miejsce, panele nie działają. Straszny bałagan mają pewnie tam u siebie, bo widać że coś słabo idzie im to wszystko z utrzymaniem należytej jakości dostarczanych przez nich usług.

• 2 tygodnie później...

U mnie jest problem na wszystkich przeglądarkach. Po zalogowaniu dosłownie na sekundę wyskakuje na górze pomarańczowy pasek ze znaczkiem warning (!) po lewej stronie i po chwili znika, a strona przestaje się ładować. Czyściłem ciasteczka itp.

Sprawdziłem na innym komputerze i działa normalnie.

Macie jakiś pomysł?

• 2 tygodnie później...

Masakra jakaś w pracy działa, a na kompie w domu pusta strona.

Raczej się nie poprawi, wczaśniej (od jakiegoś pół roku) widziałem drzewko umożliwiające wejście do analyticsa ale się nie dało - teraz jeszcze gorzej bo wogóle biało. Nie liczyłbym na poprawę - znając życie trzeba będzie na jednym kompie logować się na stronę i na pocztę, a z innego kożystać z Analytics.

Google zaczyna się panoszyć :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności