Skocz do zawartości

strony zapleczowe

Rekomendowane odpowiedzi

SEO_Rak nie sieknac tylko rabat dla stałych klientów... Wiekszosc osób które wynajmuja maja zniszki dla takich stałych klientów to normalna zecz nie wiem czemu takie dziwne to?

Wracajac do tematu mogł by mi ktos podpowiedziec czy dobrze narzuciłem poprawki na ta strone zapleczowa bede BARDZO wdzieczny. https://turystykawrabce.pl.tl Co moge jeszcze zrobic zeby mogłc to byc jako strona zapleczowa która kierowała by leprzej jakosci linki do mojej strony? Oczywiscie puzniej chce ta strone dodawac do katalogów precli itp..

SEO_Rak ale Ty powiedziałes do strony gównej. A chodzi mi o zapleczowa ta strona nie ma byc dla ludzi tylko dla robotów. Wiec jak nie robie dla ludzi ma to znaczenie ze nie ma tam polskich znaków?

5corpio teksty sciagniete ale starałem sie zmienic przynajmniej 50% tekstu. Zciagniete z oficjalnej strony miasta wiec raczej ogolno dostepne??

SEO_Rak ale Ty powiedziałes do strony gównej. A chodzi mi o zapleczowa ta strona nie ma byc dla ludzi tylko dla robotów. Wiec jak nie robie dla ludzi ma to znaczenie ze nie ma tam polskich znaków?

5corpio teksty sciagniete ale starałem sie zmienic przynajmniej 50% tekstu. Zciagniete z oficjalnej strony miasta wiec raczej ogolno dostepne??

Co do polskich znaków. Z dobrze zbudowanego zaplecza nie rzadko jakiś ruch możesz osiągnać potem ;)

Eh, Górale to chyba nigdy się nie zmienią. Jawnie oszukują, ale pierwsi pyszczą jakie państwo jest złe.

Dziwię się US, mają na tacy takich leszczy i nic nie robią. Widocznie jednak państwo nie jest takie pazerne, jak to niektórzy opisują :)

Jak główna ma wszędzie polskie znaki to ja jestem królewicz. Ale efekt zamierzony uzyskałeś. Wkleiłeś lineczki. Pełnia szczęścia, co?

Eh, Górale to chyba nigdy się nie zmienią. Jawnie oszukują, ale pierwsi pyszczą jakie państwo jest złe.

Dziwię się US, mają na tacy takich leszczy i nic nie robią. Widocznie jednak państwo nie jest takie pazerne, jak to niektórzy opisują :)

Do pierwszej kontroli...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności