Skocz do zawartości

[Sprzedam] 5 serwisów na WordPress, 65 artykułów, 245tys znaków UNIKALNE

HoGo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam do sprzedania

5 zadbanych serwisów internetowych

z unikalną treścią w sumie

65 artykułów i około 245 tysięcy znaków

aukcja dotyczy wszystkich serwisów

Dobrze przemyślane i dopracowane

Te serwisy stworzyłem z myślą o zarabianiu na programach partnerskich. Są one naprawdę dopracowane i włożyłem w nie dużo wysiłku, ponieważ robiłem je dla siebie, a nie byle jak na sprzedaż. Oferowane serwisy zbudowane są na platformie WordPress, mają wdrożone różne wyglądy dla każdej tematyki. Posiadają zainstalowany zestaw wtyczek specjalnie dobranych przez mnie. Dzięki nim :

• Serwis jest zoptymalizowany pod wyszukiwania
  • Łatwo dodasz reklamy
  • Łatwo się nim zarządza
  • Jest zoptymalizowany pod jak największą ilość odsłon
  • Jest zoptymalizowany pod kątem szybkości ladowania

Wszystkie treści w serwisach są unikalne!

Treści w serwisach pisałem osobiście lub zlecałem zaufanym copyright'erom. Z obawy o ich nie kopiowanie nie udostępniam publicznie adresów stron. Oczywiście poważnym zainteresowanym osobom, udostępnię na życzenie.

Za wylicytowaną cenę otrzymasz:

1. Omawiane serwis wraz z wyglądem i wszystkimi wtyczkami i treściami

2. Porządną domenę .pl nawiązującą tematycznie do serwisu (nie ujawniam bo nie chcę by treści były kopiowane) ważne do końca maja 2013.

3. Serwer na którym strona stoi do końca lipca (istnieje możliwość przedłużenia na korzystnych warunkach)

Oto krótka charakterystyka serwisów

Serwis 1:: Tematyka medyczna (bóle brzucha) 7 artykułów, razem ponad 30 000 znaków

Serwis 2:: Tematyka medyczna (bóle kęgosłupa) 8 artykułów razem ponad 22 000 znaków

Serwis 3:: Tematyke energetyczna (oszczędzanie energii elektrycznej) 9 artykułów ponad 40 000 znaków

Serwis 4:: Tematyka psychologiczna (nałogi, stres, nerwica, depresja, fobia) doskonałe pod leki na te schorzenia 16 artykułów ponad 55 000 znaków

Serwis 5:: Tematyka odchudznie 4 artykuły ponad 28 000 znaków

Domeny ujawniam na życzenie. Proszę pisać na PW

Dodatkowo same artykuły bez serwisu o tematyce zarabiania w internecie. 21 artykułów prawie 70 000 znaków.

Serwisy doskonale nadają się jako zaplecze do pozycjonowania lub do zarabiania na programach partnerskich

Zapraszam do licytacji!

Bogata oferta i szybka dostawa w MediaDepot.pl! Aparaty cyfrowe, piekarniki do zabudowy i wiele innych.

Tylko oryginalne perfumy. Armani, HuGo Boss, Calvin Klein i wielu innych. Zapraszamy do Flacon.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności