Skocz do zawartości

Blast na stronę pozycjonowaną

Rekomendowane odpowiedzi

No wiec pozycjonuję stronę, która jest na 1 pozycji od ok. dwóch tygodni, na jednej interesującej mnie frazie. Puki co sukces osiągnąlem w 30 %. Teraz koncentruję się na dwóch kolejnych hasłach, które chcę mieć w top 3. Obecnie oba są ok. 10 miejsca. Obchodzi się na razie bez zaplecza (choć takie produkuję), a dobrych miejsc ma włożenie linka jest jeszcze od groma.

No więc mam pytanie. Chciałbym kupić blast linków (fora) na stronę pozycjonowaną w celu dopalenia, wzmocnienie, urozmaicenia linkowania domeny. Chciałbym się dowiedzieć jak duży blast i czy mi się to czkawką nie odbije, np w postaci filtra czy czegoś gorszego.

Domena ma rok i PR1. Pozycjonuję od kilku miechów, intensywniej od kilku tygodni (10-20 linków dziennie).

początkujący SEOziutek i webMajster od czasu do czasu

Możesz śmiało zwiększyć ilość lików na dzień. tylko skrypty mieszaj.

Jak możesz cokolwiek doradzać skoro nie wiesz z jakimi frazami masz do czynienia? Zaraz się okaże, że chodzi o "wiosenny wypas królików" a Ty mówisz, że blast jest ok! Tylko po co?

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

fraza z top1: wyników: 1,280,000; wyszukiwań miesiecznych: 5,500; obłożona adwordsami b. mocno w sezonie od kwietnia do października. wybaczcie, że więcej nie powiem.

początkujący SEOziutek i webMajster od czasu do czasu

fraza z top1: wyników: 1,280,000; wyszukiwań miesiecznych: 5,500; obłożona adwordsami b. mocno w sezonie od kwietnia do października. wybaczcie, że więcej nie powiem.

Takie dane nic nie mówią ... również może to być np "bo ktośtam jest idiotą" :)

Antysz akysz

https://piaseczno.eu/

Jaka to fraza, że musi mieszać skrypty ?? Że się tak spytam - przy jakiej ilości jest potrzeba mieszania skryptów - 50, 500, 5000, 50 0000 linków/domen?

Tu nie chodzi o ilość linków.

Nie znasz dnia ani godziny, kiedy Google kopnie w d. jakiś skrypt, i straci on wartośc seo, np skrypt katalogu o nazwie X albo blogowy o nazwie Y.

Jak linkowałeś głównie z katalogów X to w takiej sytuacji bardzo możliwe że Twoje linkowanie pójdzie do piachu :)

Możesz śmiało zwiększyć ilość lików na dzień. tylko skrypty mieszaj.

Jak możesz cokolwiek doradzać skoro nie wiesz z jakimi frazami masz do czynienia? Zaraz się okaże, że chodzi o "wiosenny wypas królików" a Ty mówisz, że blast jest ok! Tylko po co?

Gdzie napisałem ze balast jest ok. napisałem tylko ze można zwiększyć ilość lików. Ale nie wspominałem nić o balaście. Bo według mnie 20 lików dziennie to mało.

daj blast na linki prowadzące na stronę aby zwiększyć ich moc, nigdy na główną ... + blast na zaplecze

Jeżeli czegoś nie da się zrobić, potrzebny jest ktoś kto o tym nie wie ... Przyjdzie i to zrobi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności