Skocz do zawartości

Nowa domena

gafi55

Rekomendowane odpowiedzi

Ogólnie jest przyjęte, że do 5. Niektórzy ryzykanci dodają do 10.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Blake aż tyle ? ja dodawałem na początku do jednego WP a jak wskoczył PR 8 to odważyłem się na więcej czyli ok 4 dziennie :D

Na poważnie to jak dodasz do 30 nic się nie stanie jak dodasz do 50 też nic nie stanie, nawet jak dodasz do 100 to raczej nic nie powinno się stać, linkuj i sam zobacz ile potrzebujesz

Nie liczy się ilość dodań na dzień, tylko ilość akceptacji. Można dodać nawet i do 100 dziennie, jeśli admin katalogów nagle ci wszystko zaakceptuje (w jednym dniu), bot google to zauważy (o ile mamy pingowanie), a ktoś był na tyle początkujący że zapomniał o różnicowaniu anchorów, to może być różnie. Patrz na ilość zaakceptowanych wpisów na dzień, a nie na ilość dodanych. Niektóre katalogi umożliwiają publikację wpisów z opóźnieniem - nie bez powodu to wdrożono.

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.

Proszę wpisać w google: site:forum.optymalizacja.com do ilu dziennie

Ktoś się pokusi o napisanie pracy licencjackiej/magisterskiej/doktorskiej?

Temat: wpływ zmian klimatu oraz natężenia alkoholu w wydychanym powietrzu w kontekście odpowiedzi na pytanie z pierwszego posta ;)

site:forum.optymalizacja.com do ilu dziennie

Nie rozumiem co ma site: do ilości dodawania dziennie.

Kolega chciał pokazać, ile razy padało już to pytanie.

A do autora - linkuj ile chcesz, liczy się nie tylko czas akceptacji wpisu, ale też indeksacji przez Google i inne wyszukiwarki.

Kocham Polskę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności