Skocz do zawartości

Czy mogę mieć takie reklamy?

lorkos

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 49
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No więc jeszcze raz potrzebuję Waszej pomocy.Robię szkic strony o zarabianiu w internecie.Na razie tylko kombinuję ale jedno jest pewne-pod kategoriami jestoptymalizacja.png obrazkowe tło a nad nimi reklamy adsense.No i tu zaczyna się problem,czy tak można? Obok reklamy widać resztę tła które nie jest gładkie.Po prostu proszę was o ocenę czy na 100% nie będzie z tym problemu lub że mogę mieć problemy chociażby w 1% wtedy zrobię jednokolorowe tło wszędzie.

Nie znam tego systemu, więc się na ten temat nie chcę wypowiadać -- ale jeśli jest tak, jak piszesz, to także odpada.

Przy czym teoretycznie zasady AdSense naruszasz nie tylko wstawiając reklamy tam, gdzie są te treści, ale także tam, gdzie są linki do tych treści.

Co do tła to akurat problemu nie widzę.

• 1 miesiąc temu...

Zakładając, że strona ma główne menu w poziomym pasku pod nagłówkiem (które to menu się nie rozwija!), a pod tym jest reklama 728x90 - jaka powinna być odległość od tego menu do reklamy żeby spać spokojnie? 20px wystarczy?

zalecana odległość reklam od elementów silnie klikalnych to 150 px

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności