Skocz do zawartości

Czy mogę mieć takie reklamy?

lorkos

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry wieczór.

Proszę o opinię ustawienie reklam na mojej stronie jeżeli chodzi o regulamin. Działam tak już od roku i jak dotąd nie miałem problemów ani z wypłatami ani z administracją Google AdSense jednak przeglądając ten i i nne tematy zbudziły się we mnie wątpliwości.

Z góry dziękuję za pomoc.

https://familijny.blox.pl/2013/08/Salatka-z-ryzem-makaronowym.html

ps Krzysiek w zasadzie miałem do Ciebie w tym temacie prywatnie napisać ale może to i innym pomoże więc piszę na forum oficjalnie.

• Odpowiedzi 49
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Chodzi o kolorystykę reklam tekstowych w górnym banerze? Co tu dużo pisać - zerżnąłem kolory z jednej dobrze prosperującej w AS witryny.

Kolory linków bocznych ustawiłem na blue by odróżniały się od innych linków bocznej szpalty i nie padł zarzut regulaminowy. Linki górne pozostawiłem zielone bo drażniły mnie tam niebieskie strasznie. Planuje je zmienić na niebieskie w przyszłym miesiącu by sprawdzić klikalność po zmianie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności