Skocz do zawartości

Wyindeksowanie strony głównej z serpów google

farcrytabor3

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

mam pytanie do was, na jednej z moich stron, zaszła sytuacja taka, że moja strona główna na moją główną frazę wyleciała z indeksu google 12.05.2013 (nie ma jej wogóle na daną fraze cały indeks przeleciałem klil, klik ;)) kiedyś też tak miałem, ale nie pamietam w jakich ramcha czasowych on wróciła, możecie podzielić się informacjami po jakim czasie z regóły wam wraca strona w takich sytuacjach, napewno ma to związek z tym że doś agresywnie zaczełem nad nią pracować i pracuje dalej, rozumiecie co mam na myśli ;) z góry THX za odpowiedź.

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać innych rezultatów": Albert Einstein

To nie jest kwestia czasu tylko spieprzenia jej zawartości i linkowania ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Wątpie że to jest jakiś filtr czy ban site jest jak był, miałem wcześniej takie przypadki tyle że nie monitirowałem czasu po jakim warcały strony bo wracały. zawartość nie ruszana, a co do linków to na pewno przez to, to się domyślam, ale takie rzeczy i w 2010 się działy na niektórych moich stronach z powrotem i to na wyższe pozycje niż przed.

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać innych rezultatów": Albert Einstein

Nie mieszaj w to banana bo pokemony potem będą pisać, że pojedyncza strona dostała bana (co jest możliwe tylko w szczególnych przypadkach łamania prawa a i to bana dostaje cała witryna).

Poza tym strona główna nie wyleciała z indeksu (bo zaindeksowana jest) tylko spadła w wynikach dla danej frazy w kosmos - znaczy albo treść zmieniłeś albo przesadziłeś z linkami ;)

Sprawdź jej pozycje dla dłuższej jakiejś frazy która znajduje się na niej i będziesz wiedział :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zwraca na pierwszym miejscu jest główna po site, no cóż pozostaje mi dalej ją linkować z 3 tygodnie, wtedy zobacze jak sytuacja się rozwinie, mmarek troszką posoułeś mi nastrój ;) jak by miała wykonana praca pójść w piach ;)

Ostatnio miałem tak, że główna poleciała na 2 stronach w czarną dziurę. Po jednym dniu wrociło wszystko do normy. Zbiegło sie to z awarją serwera, która trwała z 3h.

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności