Skocz do zawartości

Dymania klientów ciąg dalszy

blake

Rekomendowane odpowiedzi

Napiszę krótko - kawa to pikuś, gorzej jak spodnie pękną na doopie w biurze i trzeba kuriera do sklepu wysyłać aby wrócić z biura do domu ... :D

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

co prostacko sugeruje

Czy istotnie tak wielkim problemem jest opanowanie kilku codziennych zwrotów grzecznościowych, czy podstaw savoir-vivre?

PS. Dobrze że kawy nie pije :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Z tymi skrzynkami darmowymi to nie przesadzajcie - co z tego że my mamy na swoich domenach, jak 90% klientów ma gmaila. Na jedno wychodzi :D

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Z mailami to nie chodzi o to czy kogoś stać, czy nie, bo chyba na domenę to dzisiaj stać każdego, ale o jakikolwiek wizerunek firmy. W przypadku szewca bym się nie zdziwił, ale osoba zajmująca się SEO... To aż nie wypada.

A po drugie - dzisiaj skrzynkę ma a jutro może nie mieć, bo mu o2 usunie konto i co wtedy? Czasami wystarczy pomyśleć...

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Dobrze, że to tylko plamy z kawy :P

No nie wiem, różnie to może być, bo asystentkę mam atrakcyjną ;) />

Latent Semantic Engineering

Tylko idiota skorzystałby z oferty tego pana widząc że ma skrzynkę mailową na o2.pl 15zł na własną domenę to zbyt wiele zapewne. Ah Ci gimnazjaliści :D

Stanę trochę w obronie kolegi LSE

x1349@ Skorzystaj z oferty, będzie własna domena.

Linkuj dalej i nie pier*ol

bo asystentkę mam atrakcyjną ;) />

Ah ta wyobraźnia dzisiejszej młodzieży :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności