Skocz do zawartości

Festiwal SEO 2013 [Katowice]

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

dla ludzi z po za branży to będzie taki przegląd wiedzy o SEO / SEM

Ludzie z poza branży chyba nie maja czego tam szukać.

To tak jakbym pojechał na zjazd piekarzy lub kominiarzy. :)

a ja bym pojechał właśnie na taki zjazd poznać dobrych piekarzy i kominiarzy :-)

Marketing internetowy dla firm

a ja bym pojechał właśnie na taki zjazd poznać dobrych piekarzy i kominiarzy :-)

Nie wiem, zastanawiam, się. Mam tyle spraw na głowie, że nie wiem.

A na poważnie odstraszają mnie prelegenci. Nie będę jechał po nazwiskach ale według mnie niczego sobą nie reprezentują. Przepraszam jeśli kogoś uraziłem, ale takie mam zdanie.

Z chęcią poznam Beerbanta (i wychylę kufelek z nim), ale pewnie On nie będzie. :okularnik:

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Jeżeli chętnie poznasz Beerbant'a to co Ci szkodzi napisać do niego czy zadzwonić i umówić się na wspomniany kuferek?

Osoby które będą reprezentują bardzo dużo, przedewszystkim odwagę bo jak wiadomo anonimowo to każdy cwaniak a jak przychodzi wyjść na środek to zbroja obsrana

Marketing internetowy dla firm

Jeżeli chętnie poznasz Beerbant'a to co Ci szkodzi napisać do niego czy zadzwonić i umówić się na wspomniany kuferek?

Osoby które będą reprezentują bardzo dużo, przedewszystkim odwagę bo jak wiadomo anonimowo to każdy cwaniak a jak przychodzi wyjść na środek to zbroja obsrana

Od początku. :)

Z Beerbantem kontaktowałem się.

Wiesz, ja odwagę też sobą reprezentuję. ale jednak nie pcham się na afisz, pomimo kilkonastoletniego doświadczenia w pozycjonowaniu,

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

To według Ciebie kto powinien się pchać ?

Nikt.

Czy zauważyłeś mechanika samochodowego, który robi szkolenia? Taki sam rzemieślnik jak pozycjoner.

Powyżej kilkunastu lat doświadczenia nie ma chyba nikt.

Jesteś tego pewien?

Ja osobiście zajmuje sie pozycjonowaniem w Polsce od 1998 roku. Uważasz, że to nie jest kilkanaście lat. ?

No kombinuję jak koń pod górę aby się wyrwać ale sytuacja osobista nie za bardzo mi pozwala na oddalanie się od miejsca zamieszkania (nie jest to obroża radiolokacyjna na nodze której parę osób mi życzy ale zainteresowani znają sytuację ;) ).

i umówić się na wspomniany kuferek?

Tomek co Ty z tym kuferkiem ? :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Nikt.

Czy zauważyłeś mechanika samochodowego, który robi szkolenia? Taki sam rzemieślnik jak pozycjoner.

A to akurat zły przykład.

Mechaniki samochodowej nauczyć się możesz w szkole, SEO nie.

Jest wiedza, jest popyt, są konferencje.

Według tego toku rozumowania nie powinno być żadnych konferencji w branży IT.

Jesteś tego pewien?

Ja osobiście zajmuje sie pozycjonowaniem w Polsce od 1998 roku. Uważasz, że to nie jest kilkanaście lat. ?

Chodziło mi raczej o to, że nikt nie ma więcej niż kilkanaście.

Narzędzie do kompleksowego wsparcia działań SEO - https://senuto.com

Darmowe narzędzie do w pełni automatycznej wyceny pozycjonowania

Ja osobiście zajmuje sie pozycjonowaniem w Polsce od 1998 roku

Przebijam - 97' :D pamiętam jak dzisiaj - rok 1000lecia obchodów miasta Gdańska (zesranych na maxa) :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

A to akurat zły przykład.

Mechaniki samochodowej nauczyć się możesz w szkole, SEO nie.

Tu, akurat zły przykład.

Już chyba nie ma szkół zawodowych lub technicznych o profilu mechanika samochodowego.

Natomiast, są wyższe uczelnie o profilu marketing internetowy lub pochodne. :)

Jest wiedza, jest popyt, są konferencje.

Według tego toku rozumowania nie powinno być żadnych konferencji w branży IT.

Owszem, powinni wykładać ludzie, ale którzy mają osiągnięcia w pozycjonowaniu.

Nieważne jaką metodą, liczy się skuteczność dla klientów.

Tu, akurat zły przykład.

Już chyba nie ma szkół zawodowych lub technicznych o profilu mechanika samochodowego.

Oj są :D

Tajników i tajniczków nie zglebisz w wiedzy przekazywanej w szkole ;]

Ktoś może z Warszawy PolskimBusem jedzie ? ^_^

Tu, akurat zły przykład.

Myślę, że nadal przeważają szkoły zawodowe o profilu mechanika nad wyższymi uczelniami oferującymi kierunek marketingu internetowego/interaktywnego - pomijając fakt, że na takich studiach jest zazwyczaj niski poziom wykładów SEO. To raczej na zasadzie jednych zajęć w ramach jakiegoś przedmiotu. Tak jak u Łazarskiego, jest to w przedmiocie Content Markerketing - 3h na całe 5 lat.

Narzędzie do kompleksowego wsparcia działań SEO - https://senuto.com

Darmowe narzędzie do w pełni automatycznej wyceny pozycjonowania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności