Skocz do zawartości

Festiwal SEO 2013 [Katowice]

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Owszem, powinni wykładać ludzie, ale którzy mają osiągnięcia w pozycjonowaniu.

Nieważne jaką metodą, liczy się skuteczność dla klientów.

IMHO w SEO liczą się takie umiejętności jak : spostrzegawczość, zdolności analityczne, kreatywność. Ciężko jest kogokolwiek nauczyć "kombinowania" ;)

Nie ma co się oszukiwać 80% rzeczy w marketingu i reklamie to pic na wodę fotomontaż wymyślany w celu wydojenia klienta z kasy, stare sztuczki z wymyślanymi nowymi nazwami (najlepiej hamerykańskimi) :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Są zarówno szkoły zawodowe o profilu mechanik, jak i technika samochodowe ;)

Co do SEO, też wiedzę mogliby wpajać przecież na informatycę, czy marketingu ale wszędzie jest potrzebne jedno, dobra i skuteczna praktyka łączy ona zarówno mechanika jak i pozycjonera, o i obu łączy to samo usługa ;) i obsługa klientów :)

No i trzeba się systematycznie rozwijać :)

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Tomek, bo nie tam paczyłeś, nie to czytałeś. Tam gdzie widziałem Mateusz reklamował e-weba, racja nic niema. Z całym szacunkiem a łudzić się ze RUnet się zainteresuje e-webem było delikatnie mówiąc nie rozsądnie, ale próbować zawsze trzeba, jak w systemie będzie z 600 000 domen. Sa fora gdzie za tekst z translatora od razu wypad, sa fora gdzie wstep niemówiącym po rosyjsku zabroniony, są fora gdzie trafia się tylko po zaproszeniu, są fora gdzie trzeba mieć polecającego + kasa i td. Tak jak napisałem wyżej tam gdzie widziałem wasze ogłoszenia, naprawdę nic odkrywczego niema.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności