Skocz do zawartości

Festiwal SEO 2013 [Katowice]

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

i zaskoczyl moj zart :-(

Nie wiem w którym miejscu jest jakiś żart. O co chodzi z dziewczynami? Zrozumiałem, że chyba fajne są :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Ciekawy wieczór, wiadomo było że nic odkrywczego się nie dowiemy (wstęp wolny) ale mimo to miło spędziłem czas. Na następny raz mam prośbę- niech bar będzie w osobnym pomieszczeniu, co sala konferencyjna.

A jak chcecie gadać zamiast słuchać wykładów to od razu trzeba było iśc na Mariacką, a nie zagłuszać wystąpienia. Organizacja na 5.

Na następny raz mam prośbę- niech bar będzie w osobnym pomieszczeniu, co sala konferencyjna.

A jak chcecie gadać zamiast słuchać wykładów to od razu trzeba było iśc na Mariacką, a nie zagłuszać wystąpienia.

Łohohoho, powiedział co wiedział ;) Aż tak głośno przy barze nie było :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności