Skocz do zawartości

Publikowanie wpisu na stronie i forum

Xrn

Rekomendowane odpowiedzi

Drodzy forumowicze mam do Was pytanie. Prowadząc swoją stronę pod adresem https://tera-online.info/ gdy publikuje newsy mam przygotowaną wtyczkę, która publikuje je automatycznie w niezmienionej formie na forum. Czy google bierze taki fakt za duplikat treści ? Czy to mądre posunięcie czy strzelam sam sobie w nogę ?

Z góry dziękuję za każdą odpowiedź.

Jeżeli w dwóch miejscach publikujesz taki sam tekst to chyba oczywistym jest duplikacja. Duplikacja jest zależna od % powielanej treści w stosunku do zawartości tekstowej całej strony .

Możesz sobie powielić krótszą treść na innych serwisach pod warunkiem, że % duplikacji będzie mały - wtedy nie mamy do czynienia z duplikacją tylko z cytatem .

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Jeśli obydwa są indekstowane to jest to DC

Tak jak napisałem liczy się % stosunek i możesz sobie zaciągać i publikować zajawki które są tak samo zaciągane przez pierdyliard innych użyszkodników ale jak odpowiednio skonfigurujesz wyświetlanie treści to nie będziesz miał żadnej duplikacji.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• 1 miesiąc temu...

a to nie jest tak że liczy się czas wstawienia treści? i jeśli ten sam tekst pojawia się na forum to i tak pozycjonowany jest ten pierwszy a ten drugi nie jest brany pod uwagę?

śmieszne zdjęcia www.idiotyzmy.pl, darmowe ogłoszenia www.stacjabazowa.pl, stare kupony wymień na pieniądze www.kwitomania.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności