Skocz do zawartości

eee pewnie jest coś źle :)

raf_79

Rekomendowane odpowiedzi

<META NAME="GOOGLEBOT" CONTENT="INDEX,FOLLOW">
<META NAME="MSNBOT" CONTENT="INDEX,FOLLOW">
<META NAME="ROBOTS" CONTENT="INDEX,FOLLOW">

To możesz wywalić. Stronka nie zachwyca. Jest ciężka w nawigacji. Nie zachęca do kupna. Niczym ciekawym się nie wyróżnia i cennik w niej nie działa i ma jeszcze jedną ogromną wadę jest na ramkach.

Sorry za brak delikatności.

Pozdrawiam

Edyta: Ostatnie możesz zostawić :)

pewnie jest coś źle
Ufam Ci, i w ciemno przyznaję recję :D

Z lewej kolumny te coś co tam było, ukradli i zostało samo białe miejsce.

ma jeszcze jedną ogromną wadę jest na ramkach.
Łoślepłem i nie znalazłem nic takiego.

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Zaawansowany "divitis" w połączeniu z tabelami i javascript zupełnie zbędnym.

Da się to zrobić bez połowy divów prawidłowo dobierając znaczniki i nadając im style.

Wypunktowania aż się proszą o listy <ul>, a akapity o zwykłe <p>.

Efekt rollover spokojnie do zrobienia w css.

Ramka z suwakiem to zły pomysł

Kod zaorać i od nowa.

Prosta stronka - można na szybko poprawić.

Graficznie nie powala (delikatnie mówiąc) - kolory, marginesy, cień logo, jakość zdjęcia w topie.

Niestety wygląda na pierwsze kroki w tworzeniu stron.

Radzę szukać fachowca - o ile komuś na wizerunku firmy zależy.

Albo uczciwie przysiąść, popatrzeć na dobre wzorce i jeszcze raz zrobić całość.

Pozdrawiam

Projekty graficzne - webdesign w standardzie w3c. Layoutom opartym na tabelach mówimy: "Walcie się!" (we wszystkich przeglądarkach i IE)

Katalog Stron jakich wiele, ale optymalizacja stron wyjątkowa - zapewniona dostępność strony, walidacja i semantyka kodu html.

ma jeszcze jedną ogromną wadę jest na ramkach.

Łoślepłem i nie znalazłem nic takiego.

Ups :D Tak już mam jak oceniam stronę 5 sek.

btw nie lubię stron, w których suwak jest gdzieś tam zamiast po prawej stronie przeglądarki.

Użyteczność się kłania.

Menu u góry i podmenu po lewej spoko, ale to podmenu po lewej ma ze 3 poziomy i to już jest lipa.

imho strona powinna rozwijać się w dół, bo tak strasznie ogranicza pole widzenia. Koniecznie zrób marginesy.

czesc,

co prawda nie o tresc strony w tym topicu chodzi, ale zbyt 'zielony' jestem, zeby sie wypowiadac co do samego projektu.

skoro zauważyłem niedociągnięcia, to już napiszę - 'cos mi nie pasuje' w rosyjskiej wersji, to jakieś dziwne znaki, to lekkie błędy gramatyczne, to powtórzone wyrazy.. niech się autor tłumaczenia przyjrzy. w angielskiej też jakieś poprzestawiane litery w wyrazac.

tego typu niedopracowania na pewno nienajlepiej wpływają na postrzeganie marki przez potencjalnego klienta.

nawet jesli zwyczajnie nie potrafi się zrobić rewelacyjnej strony, niech przynajmniej tresc będzie bez zarzutu.

aha, w rosyjskiej wersji, w menu - co to za "TRACE"? (o firmieTRACE, cennikTRACE)

pozdrawiam,

elixxir

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności