Skocz do zawartości

Ocena szablonu pod Wordpressa

Hagen

Rekomendowane odpowiedzi

Na długich na laptopie całkiem jest już dobrze :D

Ten twój kolor szary tzw. mgiełkę, słabo widać tekst, ciężko się czyta no i zdjęcie robi także swoje. Daj mocniejszy szary oraz inne zdjęcie ciemniejsze i będzie dobrze. A plujków nie karm co z tą mgłą tylko, a żadnej porady.

Mi się bardzo spodobał, fajna gra kolorów. Ale brakuje stopki ;) Kodowanie powinno być w HTML5, w dzisiejszych czasach;) Tagi powinny być listą.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

• 1 miesiąc temu...

Prosty i ładny, ale raczej przynależący do półki "darmowe z linkiem" niż "premium" :) Mi się podoba, schludny, choć rzeczywiście nieczytelny (mały i jasny tekst).

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Żeście się przyczepili do tego tekstu ^^

Tak będzie darmowy z linkiem.

Będą także szablony premium w bardzo atrakcyjnych cenach (oczywiście bez linku).

Będą także w niedalekiej przyszłości szablony premium pod wp-katy też w bardzo atrakcyjnych cenach ;)

W czasach olbrzymich rozdzielczości nawet na małych monitorach taki tekst to zbrodnia :) Wyobrażam sobie, jak widzą ten szablon posiadacze 15'' laptopów z rozdzielczością 1920x1080, które też wbrew pozorom są popularne :)

Zresztą dzisiaj w modzie jest czytelność - jeżeli jednak nastawiasz się na osoby stawiające precle to myślę, że im to za bardzo nie zależy :D

Po kilku godzinach siedzenia na necie muszę zmienić kąt nachylenia ekranu, żeby przeczytać Lorem ipsum.

Najpierw zamrugałem 2 razy oczami, potem zbliżyłem twarz do monitora; z brodą nad klawiaturą da się przeczytać :)

Reszty nie oceniam; popielaty, czarny, pomarańczowy - mix. Bez meta tagów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności