Skocz do zawartości

Precle Kulfiego - skąd ich skuteczność

Tomaan

Rekomendowane odpowiedzi

No chyba, że kłamią, też tak może być przecież :) ale komu mam wierzyć, skoro mama wyjechała do Kanady a tato zrobił to samo co M.Jackson i zmienił kolor skóry? :( chlip.

Dowiemy się jak dostanę raporty z dodawania do 100 precli i wtedy zobaczę czy są te same domeny.

Tak, wszystko kryptoreklama, zapytam o swoją starą na forum PiO to też kryptoreklama, gościu proszę Cię :)

Oczywiście mogę się mylić ale jednak Twój wpis wygląda mi właśnie na uzgodniona reklamę. Już na samym początku swej obecności na tym forum zauważyłem, w mojej ocenie sztuczne zachwalanie preclów niejakiego Kulfi'ego a wpisy negatywne były niemile widziane (np. zamknięciem wątku). W tym jeden mój usunięty choć merytoryczny i nie tyle przeciwko Kulfiemu co w ogóle krytykujący precle ale w wątku z jego ofertą (krypto ofertą zapoczątkowaną przez kogoś innego). Wpis Karol_seq to jedna z kilku pokrywających się, merytorycznych negatywnych opinii i bardziej mnie przekonuje niż to (sztuczne) zachwalanie. Z owych kilku opinii dowiedziałem się, że precle Kulfiego są szybko banowane.

Rada: reklamę trzeba robić z głową i nie nachalnie, szczególnie jeśli produkt jest .... powiedzmy że taki sobie.

Site rulez

Gościu nie łam mnie bo tu pękamy z kolegami z pracy :D Pytam czemu są skuteczne a nie zachęcam do zakupu :D Na każdym forum masz kryptoreklamy ale ze mnie zejdź bo mi wątek psujesz i robisz offtop koleś.

Napisz czy wiesz czemu sa skuteczne? Daję Ci możliwość pojechania precli Kulfiego a nie korzystasz z okazji.

Żeby było jasne, ja nie twierdzę, że ta grupa nie ma mocy bo ma i to dużą - w końcu to 750 domen, ale ich żywotność jest dość krótka, przynajmniej tak było w moim przypadku

Zdarzyła mi się nawet fraz, która dzięki tym preclą weszła do top 10 - precle szybko padły, a fraza dalej siedzi w top10 już kilka mc

Raczej nic nie moderują :) A cena jest wysoka bo nie nadążają z wymianą domen. Raz zamówiłem projekt, dzienna liczba dodań X, zanim dodano do wszystkich precli to większość dostała bana. Grupę przeniesiono na nowe domeny, zaproponowano mi dodanie za 50% ceny - no i powtórka z rozrywki. Także opłacalność takiej "inwestycji" dla dodającego jest żadna.

Lepiej poszukać mniejszych prywatnych grup i dodawać do nich wpisy. Jak jakaś grupa poleci to będzie to np 30 - 40 domen, a nie 300 - 400 - takie jest moje zdanie.

Zaufaj mi nadazam z wymiana domen, obecnie baze precli (1800 sztuk), jesli CALA by dostala bana, moge odbudowac w ciagu 15 dni, na domenach z PR i linkami.

Chociaz od stycznia nie bylo potrzeby wymiany domen, (zero banow od stycznia).

Jesli dla ciebie oplacalnosc jest zadna, to nie dodawaj. Przymusu nie ma.

Polityke cenowa mam jaka mam, jedni obiecuja utrzymac wpisy rok, inni obiecuja przenosic wpisy miedzy domenami za darmo. Konczy sie to tak ze, albo wpisy laduja na nowych regionalkach(tudziez na regionalkach + 10 subdomen do kazdej), albo grupa w ogole znika z powierzchni ziemi po pierwszym albo drugim banie.(Bo nie ma co ukrywac bany na ZAPLECZA zdazaly sie, zdazaja sie i beda sie zdazac.) W swlach np placisz co miesiac za to ze link sie gdzies wyswietla. Natomiast ja przyjalem polityke, ze pobieram dodatkowa oplate w przypadku banow. Wydaje mi sie to najbardziej fair. Kupujesz wpis na preclu, wiec wpis jest na nim dotad az precel zyje. Precel umiera ponosisz dodatkowa oplate za nowy wpis. Duza nizsza niz na poczatku: bo brak potrzeby tworzenia tekstow i sama cena za postowanie jest nizsza bo wynosi 50% standardowej.

Fajna kryptoreklama, Tomann ale niestety bardziej przekonuje mnie to, co napisał Karol_seq

Twoja logika jest bardzo ciekawa: jak pisza zle = to napewno prawda. jak pisza dobrze = to napewno nie prawda... powiedz kolego(kolezanka?) kto cie tak w zyciu skrzywdzil?

Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik-

NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO

428x60.gif

@karol_seq: Strona to tylko jeden z kanalow sprzedazy. Przy wiekszych zamowieniach jest zbyt duzo konfiguracji roznych, zeby ogarnac to formularzem na stronie. Dlatego wiekszosc duzych zamowien idzie po indywidualnych ustaleniach telefonicznych/mailowych.

Nie trzymam 'zapasowych' domen, jak pisalem wyzej zakup odpowiednich domen nie stanowi dla mnie wiekszego klopotu w przypadku banow. Te 1800 to moja obecnie dostepna baza.

Tu zamieszczam pelna oferte:

Ilość wpisów zamówiona w jednym zamowieniu = cena za 1 wpis:

100 wpisów = 1 PLN za 1 wpis,

250 wpisów = 0.9 PLN za 1 wpis,

500 wpisów = 0.8 PLN za 1 wpis,

750 wpisów = 0.7 PLN za 1 wpis,

1500 wpisów = 0.6 PLN za 1 wpis.

A poniżej najkorzystniejsza oferta!

3000 wpisów i więcej = jedyne 0.5 PLN za 1 wpis.

Pozostałe Szczegóły:

Na każde 50 wpisów potrzebny jest 1 tekst. 1 tekst to 5000 znakow przed synonimizacja (
tu mozna sprawdzic '
Liczba po odsianiu:' ), a po synonimizacji to 1000 znakow.

Do kazdego tekstu mozna wstawic 3 url, do kazdego urla dowolna ilosc anchorow.

1 tekst to:

1000 znaków po synonimizacji,

natomiast 5000 znaków z synonimami.

Ceny tekstów:

Ręcznie pisane - w języku polskim = 15 PLN,

Półautomatycznie synonimizowane - w języku angielskim = 5PLN.

Teksty polskie innej długości: 1000 znaków = 3 PLN.

Wszystkie podane ceny są cenami NETTO.

Gwarancja (z wylaczeniem sytuacji gdy baza precli nie bedzie w ogole odbudowywana)

W przypadku bana precli :

- jesli ban jest w czasie krotszym niz 45 dni od raportu koncowego, to dopostowywujemy do pelnej ilosci.

- jesli ban jest w czasie dluzszym niz 45 dni od raportu koncowego, to koszt dopostowania to 50% ceny postowania (wedlug cennika) (np zamowienie na 500 precli, ban jest na 100 wpisow, dopostowanie = 100 netto / 2 = 50 netto)

- w przypadku zlecenie rozlozonych w czasie dluzej niz 45 dni (od zaczecia postowania) (czyli np 1 post dziennie), uzupelniane sa wpisy z ostatnich 45 dni w ramach gwarancji, starsze wpisy wedlug cennika repostowania

Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik-

NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO

428x60.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności