Skocz do zawartości

Skuteczne pozycjonowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Potrzebuję pomocy jeśli chodzi o wybór sposobu pozycjonowania sklepu ze sprzętem muzycznym (nagłośnienie, instrumenty, sprzęt studyjny itp.).

Zależy nam na zwiększeniu wyników organicznych. Sklep działa na platformie iai.

Różne opowieści od specjalistów seo słyszę, ale nie chcę wydać kasy, związać się umową i być niezadowolona.

Na co powinni położyć większy nacisk na long tail, czy na konkretne frazy kluczowe, czy może na coś jeszcze innego?

Dziękuję z góry ;-)

ale nie chcę wydać kasy

Potrzebuję wiolonczeli (ale nie chcę wydać kasy) da radę ?

być niezadowolona.

z własnego doświadczenia wiem, że kobieta zawsze jest niezadowolona :D

PS

wilolonczela powinna być taka, że jak usiądę pierwszy raz to mam zagrać lepiej od Roztropowicza bo inaczej będę niezadowolony ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• przeprowadź dokładną optymalizację serwisu.
  • określ trochę głównych fraz- te należy dobrać ze względu na odwiedziny w dopasowaniu "ścisłym" w narzędziu Googla - te słowa, ich odmiany oraz linki bez anchora imo powinny kierować na stronę główną
  • określ najbardziej popularne kategorię produktów i linkuj
  • określ najskuteczniejsze produkty (duża marża i niewielka konkurencja)- warto linkować bezspośrednio do kart produktów
  • w przypadku wielu produktów lepiej rozliczać się za u/u niż za pozycje
  • wynajmij skuteczną firmę. budowanie marki sklepu internetowego to czasochłonne i wymagające przedsięwzięcie, jeśli "nie chcesz wydać kasy" to skup się na innych formach promocji.

Alkowiki - dla większego relaksu

uuuu.. Beer, ja bym się na Twoim miejscu nie przyznawał.. i nie tłumacz tego wiekiem ;)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

uuuu.. Beer, ja bym się na Twoim miejscu nie przyznawał.. i nie tłumacz tego wiekiem ;)

Spokojna Twoja rozczochrana "moja półka" w te klocki jest o niebo lepsza od dzisiejszych "falstartowców" :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Spokojna Twoja rozczochrana [..]

dobra, dobra - cytując klasyka - "siarką mi tu oczu nie mydl.." :D

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Spokojna Twoja rozczochrana [..]

dobra, dobra - cytując klasyka - "siarką mi tu oczu nie mydl.." :D

No i niech każdy trzyma się swojej wersji :D

• przeprowadź dokładną optymalizację serwisu.
  • określ trochę głównych fraz- te należy dobrać ze względu na odwiedziny w dopasowaniu "ścisłym" w narzędziu Googla - te słowa, ich odmiany oraz linki bez anchora imo powinny kierować na stronę główną
  • określ najbardziej popularne kategorię produktów i linkuj
  • określ najskuteczniejsze produkty (duża marża i niewielka konkurencja)- warto linkować bezspośrednio do kart produktów
  • w przypadku wielu produktów lepiej rozliczać się za u/u niż za pozycje
  • wynajmij skuteczną firmę. budowanie marki sklepu internetowego to czasochłonne i wymagające przedsięwzięcie, jeśli "nie chcesz wydać kasy" to skup się na innych formach promocji.

• obsługuj sklep
  • prowadź księgowość
  • sprzątaj, pierz, gotuj
  • poimprezuj z przyjaciółmi
  • studiuj
  • produkuj prąd
  • wybuduj mieszkanie
  • zrób sobie samochód
  • i tak dalej i tak dalej

Po wszystkim załóż profil "zosia samosia" na którym będziesz opisywać o cudownym rozmnożeniu ilości godzin mieszczących się w jednej dobie :)

Panowie drodzy - ja chcę wydać kasę, chcę bardzo, ale pytam Wasze zacne grono, gdyż chcę zminimalizować ryzyko postawienia nie na tego konia. A kto może mi lepiej doradzić? (tak, to jest wazelina)

Pięknie powiedziane z tą wiolonczelą, ale nie o to, nie o to mi chodzi. Włosy co prawda mam blond, ale tylko dla niepoznaki.

Dziękuję i jeśli ktoś coś jeszcze może podrzucić, będę dziękować ponownie.

@Pani Kasiu, widzę że zmieniała się u Państwa osoba decyzyjna odpowiedzialna za SEO (https://www.forum.optymalizacja.com/topic/159533-case-study/) i chyba bardzo dobrze. Świerze podejście do tematu może pomoże Państwu wrócić wreszcie na czołowe pozycje. Musi tylko Pani mieć świadomość, że SEO od 2008 zmieniło się diametralnie. Pisałem do Pani wczoraj maila ze wstępną propozycją (mix 3 modeli rozliczeń) i zachęcałem do zadawania pytań :) Widzę, że wybrała Pani forum zamiast kontaktu ze mną - a działamy w tym samym mieście :)

@MaxPan - mam nadzieję, że dobrze wytłumaczysz Pani Katarzynie jak obecnie wygląda i ile kosztuje SEO dla sklepu z tysiącami produktów :)

Pozycjonowanie stron WWW: SEMstudio.pl

Włosy co prawda mam blond, ale tylko dla niepoznaki.

Spokojnie, jak są odrosty to znaczy, że mózg się nie poddał :)

- proszę unikać gwarancji, obietnic szybkich efektów, zasłaniania się tajemnicą "zawodową" czy innymi czarami marami, wyjaśnienia logicznego jak i gdzie oraz w jaki sposób będą kłaść linki zwrotne. No i na pewno będzie dużo roboty przy optymalizacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności