slaymer Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Piwo to życia paliwo - w takie wieczory jak dziś, po ululaniu dzieci - dwa trzeba obalić zimne, pyszne...idę. Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Presta Opublikowano 16 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Alkohol w innej postaci mnie drażni .. wódka, wino... za ciężkie, a whisky zalega w lodówce już pół roku.. więc tego rodzaju trunki raczej mi nie smakują. Przepraszam jeśli komuś narobiłem "smaka" tym postem, tym bardziej tych, którzy wyruszyli Wdrożenia sklepów Prestashop: www.selljus.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
outofmatrix Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Co do whisky to wszystko zależy od tego co to za trunek - u mnie w każdym razie nie ma szans za długo zalegać. Do picia nadają się te od 12-letnich wzwyż. A zupełnie smaczne są 17-latki Ja tam lubię sobie z lodem zapodać wieczorkiem dobrego łiskacza w małych ilościach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarek Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Piwo krzepi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 W taki razie coś populistycznego, pod publiczkę: https://www.youtube.com/watch?v=GutezNGVQDY Na szczęście państwo o was myśli Cena prostych napojów alkoholowych (czystych wódek i spirytusu spożywczego) w wielu krajach wynika z podatków nakładanych na te produkty, a nie z kosztów ich produkcji. Rzeczywisty koszt wytworzenia 1 l spirytusu to ok. 0,50 euro, gdy jest on otrzymywany przez fermentację i jeszcze taniej jeśli pochodzi z syntezy bezpośredniej https://pl.wikipedia.org/wiki/Etanol nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Piwo nie jest złe, ale ssąca której doświadczam teraz już tak Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msurma Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 whisky zalega w lodówce już pół roku.. whisky nie trzyma się w lodówce!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarek Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 A gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Presta Opublikowano 16 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 znając życie whisky wcale się nie trzyma tylko konsumuje ale dla mnie to są siki, nieważne ile miałaby lat a zdarzały się nawet 30-letnie to samo bourbon :] Wdrożenia sklepów Prestashop: www.selljus.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 A ja właśnie z lodówki browara wyjąłem i spożywam Co do whisky to musi być w temperaturze pokojowej, bo i tak się z lodem pije! "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdansenator Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Co do whisky to musi być w temperaturze pokojowej Więc nie musi. Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Więc nie musi. Jak poczekasz aż się rozpuści i wymieszasz. nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarek Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Whisky z czymkolwiek - profanum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Presta Opublikowano 16 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 z tego co pamiętam.. z lodem smakowała strasznie dziwnie... bo czuć wodę oddzieloną ..no chyba, że się miesza / nie znam się. Wdrożenia sklepów Prestashop: www.selljus.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Whisky<Śliwowica NARA!!! koniewc tematu o amerykańskim bimbrze Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.