Cordor Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 A mnie kompot z truskawek smakuje zyliard razy bardziej niż wszystkie wymienione wyżej trunki A od alkoholu nie stronie, żeby nie było. Tu jest Polska i tu się pije! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Presta Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 amerykański "odpowiednik" whisky do burbon .. Wdrożenia sklepów Prestashop: www.selljus.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanleyek Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Piwko wieczorem to dobra sprawa ale nie wyobrażam sobie pić samemu piwka przed komputerem. Otworzyli ogródki w wielu pubach - trzeba korzystać :-) Kontakt: gg:7910861, PW Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordor Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Otworzyli ogródki w wielu pubach - trzeba korzystać Średniej klasy piwko w domu = 2,50zł Średniej klasy piwko w ogródku = 7zł Chyba, że własnym ogródku przed domem, to wtedy i owszem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Od piwa głowa się kiwa po winie rozum ginie a po wódce wraca wkrótce Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania .... Moja fotografia kulinarna Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murarz Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 3 piwka w tygodniu w weekend w sam raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Tak się spędza wieczory Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania .... Moja fotografia kulinarna Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szfab Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Do tego pokerek TexasH i do 6 rano można siedzieć O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dargre` Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Herkules, whisky jest ze Szkocji :-) No niekoniecznie. Jest przecież jeszcze cała masa Bourbonów z US na czele z Jack Daniel's oraz Tennessee whiskey. Sa też kanadyjskie whiskey (np. Canadian Club, Seagram's) A generalnie 2 piwa wieczorkiem to żaden alkohol. Warto by jednak coś przemieszać, od czasu do czasu wypić coś innego, posmakować... Ja stary barman jestem, tudzieź właściciel pubu. Nie takie ilości musałem z gośćmi na co dzień spożywać, ale zawsze się pilnowałem, na koniec przecież ktoś musi budę zamknąć, podliczyć dochody, posprzątać. Z rana żeby się obudzić kawka z whisky, gdzieś po południu powtórka, a wieczorkiem to juz zależało od gości. Generalnie to cały asortyment chyba próbowałem, różne piwa, drinki, likiery, anyżówki, brandy, koniaki i whisky. W alkoholizm nie wpadłem, już 10 lat nie prowadzę biznesu. W domu, w barku stoi kilkadzisiąt butelek (takie zawodowe zboczenie). Czasem smakuję coś na co przyjdzie ochota (uwaga: smakuję a nie chleję!). Piwko z rzadka ruszam, wyłącznie latem. Sorry, nie odpowiadam na PMy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Tu jest Polska i tu się pije! https://www.youtube.com/watch?v=34V70PRuOIE nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkartol Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 No i od piwa nie rośnie brzuch...to mit A rośnie od nic nie robienia...i od zagryzek do piwa 3-4 piwka w tygdoniu może wyjść tylko na zdrowie https://www.menshealth.pl/dieta/Kufel-piwa-na-zdrowie,3981,1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msurma Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 @dargre chodzi o pisownie nazwy tego trunku, z w przed u to ameryka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Presta Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 zgadza się amerykanie nazwali sobie to inaczej Wdrożenia sklepów Prestashop: www.selljus.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hicarian Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Do 3 piw to nic złego... O matko, to ty jeszcze tutaj jesteś? Dałem ci nawet lajka na zachętę bo coś ciebie ostatnio nie widać, a przypomniałeś mi się w jednym wątku. No i te nie zatapialne ... (trzy kropki). Dzięki Tak przy okazji: Masz Kaspara w znajomych. Nie pogadam. Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylar Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Witajcie.. myślicie, że spożywanie piwa, dwóch wieczorem jest zgubne ? pytam poważnie, jak to u Was wygląda. Osobiście jestem stosunkowo młodym użytkownikiem PiO, nigdy nie ciągnęło mnie do alkoholu, wolę sport (siłownia, bieganie). Patrząc z punktu widzenia zdrowotnego piwo na pewno jest gorsze niż odrobina ruchu, zdecydowanie lepiej zasypiam po ciężkim treningu niż "grubszym" melanżowaniu. Znam pewną osobę, która zaczynała od 1-2 piwek "dla relaksu", teraz codziennie popija minimum dwa, może to nie jest dla kogoś problemem, ale tak czy inaczej jest uzależniony od alkoholu. Policyjny blog - https://niebiescy997.pl/. Informacje, ciekawostki, rekrutacja do służby w Policji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.