Hicarian Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 @Sylar Ja pije piwo i biegam. Jedno nie wyklucza drugie, a po piwie lepiej mi się zasypia Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałK Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 @Sylar, 2 piwka dziennie i Ty go nazywasz alkoholikiem ? Toż to całkiem spory procent polaków można by nazwać alkoholikami. Dopóki ktoś, nie ma problemu z prowadzeniem normalnego życia to drugiej osobie raczej ciężko będzie ocenić czy jest to alkoholizm. Problem się zaczyna, jak ktoś już nie umie psychicznie, wytrzymać bez tego. Swoją drogą wczoraj słuchałem w TOK FM wywiad z jakimś działaczem organizacji przeciwalkoholowej, sugerującym, że powinniśmy ograniczyć sprzedaż alkoholu. I, aż mnie dziw bierze, że ktoś jeszcze może wierzyć w prohibicję po tym co się działo w USA w latach 20 i 30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur5236 Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Tu macie wykład rosyjskiego profesora na temat alkoholu Profil Linkedin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Z rana kafka, wieczorem żubr... Artykuły Sponsorowane i Linki ze Stron głównych i kategorii: PUBL.pl LinkBuilding - linki z różnych stron, tanie pakiety w: TopX.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pchlistosc Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 ja tam wieczorami wypijam dwa, trzy lechy free , smak jak normalnego piwka i nie ma problemu alkoholu. Sprzątanie Wrocław to oferta dla ludzi oszczędzających swój czas, skorzystaj również z usługi pranie dywanów Oleśnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastek Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 smak jak normalnego piwka i nie ma problemu alkoholu. co to za herezje głosisz... Marcelinka walczy z rakiem twarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pchlistosc Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 co to za herezje głosisz... a to niby dlaczego, co to musi być zaraz Okocim Mocny Sprzątanie Wrocław to oferta dla ludzi oszczędzających swój czas, skorzystaj również z usługi pranie dywanów Oleśnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastek Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Lech free jest kwaśny bardzo, zero goryczy itd. TO NIE JEST PIWO... Marcelinka walczy z rakiem twarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secesjonista Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Oby nie cała zgrzewka. multikonto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawus Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 ja jak pije to tak aby się mózg zresetował, z doświadczenia wiem że po resecie wszystko lepiej działa, zbędne procesy (myślowe) zostają ubite. jak się z kimś umawiam na jedno piwo to wiem z całą pewnością, że to nie będzie jedno piwo, zresztą podobnie z wódką, też na jednej butelce się nigdy nie kończy. pewnie spijam więcej niż średnia krajowa ale nie widzę w tym problemu Najlepszy Tani hosting na Twoją www.Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę. Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru konta www od 19zł. brutto rocznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojeprogramy.com Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Jak facet odpowiadam na pytanie: "Nie" Ale pice 2-3 dziennie... przez dłuższy okres czasu... - to sami się zastanówcie Trzeba sie ograniczać InternetSpeedTest.pl - speed test ookla, orange, upc, t-mobile, vectra | directX.pl - directx 9, 10, 11, 12 | kodex.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo32 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Dwa piwka to doskonały relaks na wieczór gogle proxy beton Lębork Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michumasz Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 @Sylar (...) a po piwie lepiej mi się zasypia Potwierdzam, że lepiej się zasypia, ale stwierdzam, że ten sen nie jest tak dobry jak bez piwka na noc. Osobiście zauważam, że jak kilka dni z rzędu popiwkuję wieczorem (nawet tylko 1 piwo) to po jakimś czasie nogi same prowadzą do sklepu po browarka następnego dnia. I wtedy jakaś kontrolka się włącza i przerwa musi być. Znam od paru lat człowieka, który praktycznie co drugi dzień "wali" co najmniej pół butelki wina (dobrego, drogiego wina - stać go), bo "żona to tak lampkę wypija i idzie spać, a nie może się przecież zmarnować". A jak nie ma wina, to jak twierdzi "browarka przed snem grzech nie wypić" - jest na stanowisku, z potężną kasą, tworzy szczęśliwą rodzinę z 2-ką dzieci, ale zastanawiam się czasami, ile tak może pociągnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekwch Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Rano przejechałem na rowerze 23km, za chwilę pójdę jeszcze przebiec następne 10. Przed snem piwko + TV = rozluźnione mięśnie i idealny sen Jeśli to piwko, czy dwa, nie są codziennie, tylko raz na jakiś czas/co kilka dni to nie ma w tym nic złego, jeśli ktoś zaczyna walić codziennie po 4 to już robi się trochę gorzej. zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online kurs java programowanie obiektowe Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tako Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Picie dwóch piw dziennie normalne nie jest moim zdaniem. Jednego też nie. Normalniejsze jest wypicie wg mnie 3-4 piw raz w tygodniu ale też nie jest to dobre. Nie patrzcie na "wyniki badań" potwierdzające zbawienny wpływ alkoholu w niewielkich ilościach... takie ch...je "naukowcy" prawdopodobnie siedzą w kieszeni producentów alkoholu. Reset umysłu, ktoś powiedział tutaj. No, coś w tym jest, podjąłem kilka dobrych decyzji ale po wypiciu 8 piw a nie jednego. I po wytrzeźwieniu, rzecz jasna. Aha, lepiej napić się "do lusterka" niż w osiedlowej nawet spokojnej knajpie z niegłupimi gośćmi i barmanem / właścicielem. Takie jest moje zdanie. I nie o koszty tu chodzi. MULTIKONTO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.