Skocz do zawartości

Różne IP

iluzjonista

Rekomendowane odpowiedzi

Dasz radę :D ??

I co mam sklep postawić? :D Masz opony w magazynie? :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

na mapkach na 1 stronie w: Warszawa

2 dni roboty :) z wykorzystaniem G+, które już jest w topach :) - jak chcesz mogę odsprzedać.

Druga fraza jeszcze łatwiejsza: kredyt, z tym że po wbiciu do topów i po pingwinie ma siedzieć tam z minimum rok

Możliwe, że będzie to ta fraza, to ma być test, czy po przejściu pingwina poleci za to, że została zrobiona samymi katalogami, jeżeli nie poleci to trzymałbym ją tam dalej, ale już oczywiście nie samymi katalogami :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Skontaktuje się z Tobą pewna osoba, może się dogadacie ;)

podejrzewasz mnie o powiązania z jakimś SWLem czy giełdą linków ;-)

Która to giełda? Linki na nich sprzedawane opierają się o takie i inne katalogi. Bez nich i giełdę szlag trafi.

To i tak nie zmienia "mądrości" wcześniejszej wypowiedzi :)

nihil fit sine causa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności