Skocz do zawartości

Jaka cena za pozycjonowanie frazy "projektowanie stron www"

Rekomendowane odpowiedzi

za chwile ktoś za 250 zl ryczałtowo będzie to robić

@gerdi pewnie wyceni na 75, na tyle fotografów wycenia... Puści blasta i będzie się modlił o pozycję :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ja mam bardzo bogate folio wystarczy zerknać: www.outnet.pl

dziękuję - reszty nie "czeba"

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Pokaż mi swoje portfolio, a pokżę Tobie czy możesz na mnie liczyć ;) Bardziej chodzi mi o bestronną opinię na temat wyciągnięcia strony niż ocenę osiągnięć

Dalej jak widzę nic nie rozumiesz - w Twojej branży liczy się przede wszystkim portfolio i zamówienia z polecenia . Głównymi Twoimi atutami to wygląd (grafika), funkcjonalność strony i jej przyjazność dla wyszukiwarek .

Jeżeli umiejętnie rozegrasz pewne rzeczy marketingowo to Twoi klienci sami Ciebie wypozycjonują .

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Z top 2 na "projektowanie stron" + top 2 na "tworzenie stron" było około 15 Leadow miesięcznie.

a każdy z nich po 10k :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

a każdy z nich po 10k :D

Nie przesadzajmy, te frazy nie są aż tak trudne. W 1k na komplet z większymi miastami można się zmieścić. Jednak to czy będą zainteresowani klienci to druga sprawa. Wszystko zależy od portfolio i umiejętności.

PS. Na top1 to chyba nie ma na co liczyć w najbliższych czasach, bo Kierownik Łukasz Grodzki pewnie będzie je okupował :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

PS. Na top1 to chyba nie ma na co liczyć w najbliższych czasach, bo Kierownik Łukasz Grodzki pewnie będzie je okupował

Ale to tylko, jak będzie mu się chciało ;)

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

Lepiej skup się na słowie "strony"

Bo frazkę "projektowanie stron www" najczęściej wpisują Ci, którzy oferują takie usługi jak Ty :D

A jeszcze lepiej to "strony miasto" :D no i podobne frazy :D

na strony www miasto, strony internetowe miasto, tworzenie stron www miasto, projektowanie stron internetowych miasto i im pochodne już jestem na 1 i muszę przyznać że ruch jest przełożony na zamowienia, a co za tym idzie mam portfolio, które nieustannie rośnie (@ Beerbant)

---------------------------------------------------------------------------------

Ciekaw bylem opini, kwoty i czasu na dotarcie na "Olimp" ;)

Od miesiąca obijam się o wysokie pozycje więc lękaj się kto tam na górze siedzi :)

Dziękuje wszystkim i pozdrawiam.

na strony www miasto

Znam miasta, które mają 5k mieszkańców, jak i takie, które mają ponad 1M, nie wiem czy dostrzegasz różnicę.

a co za tym idzie mam portfolio, które nieustannie rośnie (@ Beerbant)

To wykorzystaj je ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Jasne @blake dostrzegam (nie wiedzialem, ze miejscowości z 5tysiącami mieszkańców to miasta), prosze się nie obrażać ;) i Beerbant wykorzystuje, dzięki.

Jak wspomianem portfolio rosnie, pozycja tez wiec jestem pozytywnie nastawiony.

Życzę wszystkim bizi tygodnia :)

Jak wspomianem portfolio rosnie, pozycja tez

Strona obija sie miedzy pozycjami 290 i 300

Powodzenia i bizi tygodnia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności