Skocz do zawartości

Polskie drogi.

Irek

Rekomendowane odpowiedzi

chodzi o to, żeby wydać jak najmniej
Dlatego lepiej wydawać po 100 zł co roku, czy wydać 300 zł i mieć spokój przez 5 lat ?
bo pozostałą kasę na drogi trzeba dać na łatanie dziur w budżecie
Zaczniemy od dróg, dojdziemy i do rządu :)

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Myślę, że nie ma co liczyć na poprawę dróg w Polsce, ani wogóle na poprawę czegokolwiek dopóki nie wybije się tej całej bandy debili, którzy siedzą na tych pseudo debatach. Jak spojrzę na nasz kraj przez pryzmat innych krajów UE to jest mi wstyd, że jestem Polakiem. Niestety - SAD BUT TRUE.

If I could have my wasted days back

Would I use them to get back on track?

Stop to warm and karma’s burning

Or look ahead , but keep on turning?

--------------------

iconm.gif - Metallica

Odwiedź Tattoo Studio i zrób sobie profesjonalny tattoo

Potrzebujesz więźbę dachową lub inne drzewo - tartak

"Myślę, że nie ma co liczyć na poprawę dróg w Polsce, ani wogóle na poprawę czegokolwiek dopóki" nikt nie będzie pociągany do odpowiedzialności za to co zrobił. Niestety w naszym kraju można robić wszystko i za nic nie odpowiadać. Oczywiście mam tu na myśli administrację państwową.

PPK zakładacie Partie polskich kierowców
PPK nie, ale kolejne bojówki społeczne - czemu nie :)

Dziś będę miał prawdopodobnie wzór takiego zgłoszenia od prawników. Jak tylko będzie gotowy, to go udostępniam publicznie i możemy wysyłać.

ale w PL chyba nie mamy co liczyc na lepsze drogi :(

Kilka dni temu postanowilem zdac swoje 3 letnie autko Albea do odkupu i kupic nowe Punto Grande.

Mowie sobie tym razem beda to alu nie stalowe - a raz sie zyje - w opcji sa 16.

Dobra ale Pan mowi niech Pan nie liczy ze opona bedzie tak niska jak w modelu prezentacyjnym bo Wlosi znajac jakosc Polskich drog wstawiaja duzo wyzsze opony niz na inne kraje ;).

Pytam czemu tak sie dzieje, skoro ja chce nizsze. Odpowiedziec sprzedawcy auta byla krotka: max 2 msc i kupuje Pan nową opone i prawdopodobnie felge.

Wiec juz nie protestowalem ale nie bylem chyba swiadomy ze nizszy profil to wieksze ryzyko rozerwania opony. Juz jestesm ;) a przy tej okazji moja zamienna zabawka tez fiat ale albea nie popsula mi sie przez 3 lata wiec wierze ze i ten bedzie smigal kolejne 3-4

grande1.jpg

tylko moje jest srebrne i przez te glupie kola do odbioru za miesiac.

Dzis dostałem odpowiedź od prawnika

Podejmę się napisania takiego szablonu na podstawie art. 296 paragraf 1 k.k. traktującego o karalnej niegospodarności.

Tekst tego przepisu brzmi Kto będąc obowiązany na podstawie przepisu ustawy, decyzji właściwego organu lub umowy do zajmowania się sprawami majątkowymi lub działalnością gospodarczą osoby fizycznej, prawnej albo jednostki organizacyjnej bez osobowości prawnej przez nadużycie udzielonych mu uprawnień lub niedopełnienie ciążącego na nim obowiązku, wyrządza jej znaczną szkodę majątkową podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.

niestety

Termin w jakim mogłabym się z tym uporać to środa w przyszłym tygodniu.

a ja slyszalem ze ONI nie beda od przyszlego roku tych dziur latac...

... tylko zamalowywac czarna farba

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności