Skocz do zawartości

Ten sam "content" na facebooku i google+

motoman

Rekomendowane odpowiedzi

Branża branży nie równa. Jakiś czas temu wbiłem niechcący (na testach) frazę "wróżka" w 3 dni na 1 pozycję. Jakie było moje zdziwienie jak po 3h od zajęcia tej pozycji strona załapała BANA :) - bezcenne. Co śmieszniejsze, identyczne spamy postawiłem wtedy na kilkanaście tematyk. Do dzisiaj są w indeksie te, które nie wbiły się do top30 (m. in. kredyty) - maja site prawie milion i były stawiane pod swle a przy okazji na każdej z nich były robione testy. Połowa z nich załapała bana (te co weszły w top10, bo nie był to wypas owiec w bieszczadach). Od tamtego czasu wiem, że wszystko da się zrobić, ale żeby się utrzymało to nie może być to spam i generator pod swla.

I żeby nie było, że robię tylko swle, to kilka stron na trudne frazy siedzi w topach stabilnie, ale są to strony dla ludzi do których ludziki od spamu na stronie nie mogą się przyczepić :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

akie było moje zdziwienie jak po 3h od zajęcia tej pozycji strona załapała BANA :) - bezcenne

No to teraz pomyśl, któremu pracownikowi google zrobiłeś konkurencję :D

Bo ban w 3h od wejścia w topa jest trudny do wykonania :D

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Już dawno słyszałem, że ta branża jest ustawiana, ale ogólnie to może akurat był przypadek, że po wejści akurat na 1 pozycję po 3h, bo wcześniej wisiała 2 dni na 9 :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Link detox sprawdzałem . Na jednej z domen pokazało mi 1% złych linków 84% podejrzanych i 15 % tych dobrych rzekomo.

Strona na najważniejsze frazy weszła w topy między 3-4 miechy temu głównie dzięki linkom które znalazły się w grupie podejrzane.(być może inny był powód wzrostów) Od tamtej pory tylko drobne wahania .

Narzędzie fajnie wyglada ale to chyba jakaś lipa. A kto wie czy nie wynalazek google , zorientowali sie że darmowe narzędzia sa podejrzane to sie wtopili w płatne strony tego typu. Z narzedzia jest link do disallow.

Link detoxa opisałem że nie należy mu ufać ... pomaga ale tylko w kilku procentach ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Link detox jest w pełni automatyczny, a takie narzędzia zawsze należy używać wyłącznie do wspomagania. Poza tym, koniecznie trzeba w nim zwracać uwagę na opisy reguł, np. jedna dotyczy tego, że skórka znajduje się na liście podejrzanych, jednak nikt nie wie, co to za lista i na ile jest ona wiarygodna.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności