Skocz do zawartości

Pozycjonowanie obrazów w google

Kacperek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

szukam informacji na temat czy istnieje możliwość pozycjonowanie obrazów w google, mam na myśli zdjęcia, które pokazują się gdy wyszukujemy w zakładce ,,internet" a nie ,,grafika".

Przykładowo, gdy wpiszemy ,,Golf V" to pokażą się cztery zdjęcia golf-a przed wynikami organicznymi.

Oczywiście można zdjęcia optymalizować (title, alt itp.). Ale czy mógłbyś ktoś podesłać jakiś link gdzie jest opisane w jaki sposób google dobiera te obrazy, zastanawiam się, ponieważ było by logiczne gdyby były one ,,wziętę" z stron, które znajdują się w TOP, a tak nie jest. Czy daje coś linkowanie zdjęć?

Za każdą podpowiedź, link gdzie można coś doczytać serdecznie dziękuję ;).

Pozdrawiam

Pozdrawiam,

Kacperek

Te zdjęcia są z topów grafik (przynajmniej większość)- ja po prostu staram się, żeby w zakładce grafika moje zdjęcia były u góry i jak na razie są też w normalnej zakładce wyświetlane- na hasło golf V 3 na 4 są z top grafik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności