Skocz do zawartości

Nowe powiadomienie ?

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

Przypuszczam że na podstawie wysłanych disallow wysłali to. Druga pętla. Wysyłajcie, wysyłajcie... Chciałbym zobaczyć miny "wyciągaczy z filtrów" kiedy otrzymują to powiadomienie :)

zamiast niezdrowo się podniecać kolejną sztuczka FUDowską googlasów ? :D

Zadziałała pierwsza, lecą dalej z koksem.

Niektórzy pozycjonerzy zachowują się jak etatowi pracownicy G, pracują pewnie nie mniej od nich.

nihil fit sine causa

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

W przypadku znalezienia nienaturalnych linków do swojej witryny, których nie możesz kontrolować ani usunąć, podaj szczegółowe informacje w żądaniu ponownego rozpatrzenia zgłoszenia.

Ciekaw jestem jak "zmuszeni okolicznościami" będą zgłaszać strony i jakie będą konsekwencje dla "publicznych" katalogów, precli itd.

Mnie przypomina się sytuacja z Szo.iem który też miał niby jakąś misję a został potępiony (chyba słusznie). Być może spoglądam na to zagadnienie z niewłaściwej perspektywy więc wdzięczny będę jeśli mi ktoś rozjaśni w głowie.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

A ja się zastanawiam nad jednym. Jeżeli ktoś przyłoży nam blasta rotacją, albo czymkolwiek innym to przecież są to linki naturalne! Ludzie do nas linkują! Uważają naszą stronę za dobrą i wartościową! Dlaczego więc wielmożne G ma mnie filtrować, skoro to jest właśnie dla nich naturalne linkowanie, jak inni sami linkują do naszej strony!

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

podaj szczegółowe informacje w żądaniu ponownego rozpatrzenia zgłoszenia.

Ja będę pisał, że aby podać szczegółowe informacje to muszę znać szczegółowe dane bo a nóż widelec podam domenę katalog.wp.pl ??

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Dziękuję za informacje przekazane mi w panelu, jednakże ze względu na brak jakichkolwiek konkretnych wskazań linków nienaturalnych prowadzących do mojej witryny proszę o wskazówki jak mam odróżnić linki naturalne od nienaturalnych. Brak konkretnych i szczegółowych wskazań z Waszej strony skutkuje niemożliwością podania przeze mnie szczegółowych informacji przy prośbie o ponowne rozpatrzenie. Mając na uwadze jak najlepszą współpracę z Waszą wyszukiwarką proszę o wskazanie konkretnych linków zwrotnych które według Was są linkami nienaturalnymi.

Z góry dziękuję za listę tych linków która pomoże mi w osiągnięciu jak najlepszych wyników jakościowych dla mojej witryny.

Pozdrawiam,

myślę, że (o ile autor się zgadza :) ) można to gdzieś na forum przykleić jako gotowca.

Nie mam nic przeciwko :) - znajdę więcej wolnego to przygotuje standardowe odpowiedzi na standardowe wiadomosci wysyłane przez Google ... :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Nie mam nic przeciwko :) - znajdę więcej wolnego to przygotuje standardowe odpowiedzi na standardowe wiadomosci wysyłane przez Google ... :D

jak zrobisz do tego skrypt automatyzujący cały proces to nawet niezłą kasiorę na tym zrobisz :) w myśl zasady: "jak oni do nas, tak my do nich": z automatu przychodzi powiadomienie z Google, to i od nas automat od razu odpowiada ;) i zobaczymy komu to się szybciej znudzi ;)

pewnie wprowadzą kary na konta za "nienaturalną korespondencję"

Zwróciłeś uwagę na ważną rzecz wbrew pozorom - podkreśliłeś całą paranoję rządzącą tą korpo - z jednej strony żądają normalnych ludzkich relacji i zakazują wręcz korzystania z automatów a z drugiej strony używają automatu w kontaktach międzyludzkich :D

Hmm, swego czasu była kara za brak postmaster@domena przy istniejącym rekordzie MX, a oni (G) spamowali na wszystko co się da czyli admin@, webmaster@, postmaster@ i jeszcze coś, jakieś ktosie ich nauczyli, że to nieładnie, gmail i google trafiły na atyspamy, marzy mi się powtórka z rozrywki :)

Newsów (usenet) do tej pory nie udało się im naprawić i pieprzą co się da

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

znajdę więcej wolnego to przygotuje standardowe odpowiedzi na standardowe wiadomosci wysyłane przez Google

Takie odpowiedzi można sobie wymyślać, ale raczej nie pomoże to wyciągnąć witryny z filtra ;p A więc kto jest górą?

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności