Skocz do zawartości

Nowe powiadomienie ?

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

A więc kto jest górą?

Ten kto nie dodaje strony do GWT :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A więc kto jest górą?

Ten kto nie dodaje strony do GWT :D

Albo ten kto się tymi komunikatami w ogóle nie przejmuje.

komunikatami można się nie przejmować - bo i poco. Przejmuje się tylko kiedy strona leci na pysk, a niestety jak dostajesz filterek to nie ma znaczenia czy jesteś w gwt czy nie - jak dodasz do gwt to po prostu masz szansę że zostaniesz wcześniej powiadomiony.

Mój klient tydzień temu otrzymał taki news, razem z newsem spadek w serpach o 20%. Katalogował a jak, kiedyś Publiker, potem tylko multikody. Swoją droga, u nas w Agencji kierownictwo wróciło wczoraj z konferencji SEO w Manchasterze. Podobno google wycięło juz 90% linków - wszelakich, zapleczówki, leca i katy jak stado baranów na rzeź. Przywieźli ciekawego case, którego opiszę w innym poście - ale ten case daje do zrozumienia, że linki przestają się liczyć:P

Nie cierpię spamerów!

Jestem jednym z tych szczęśliwców którzy dostali taką informację 2013-06-02 i w tym samym momencie otrzymałem również w prezencie i totalnie za darmo filtra na -100. Usuwam teraz syfiate linki i czekam na ponowne rozpatrzenie... ciekawe ile to zajmie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności