Skocz do zawartości

Strona w wielu kategoriach katalogu.

jez

Rekomendowane odpowiedzi

Heja.

Wiemy doskonale, że jeżeli chodzi o ilość wejść na www z akcją, liczą się w praktyce 2 katalogi (naciąganie można powiedzieć że 4).

Wklepmy w wp.pl frazę: józef

Widzimy tam, że:

*** Parafia Gosprzydowa (1 miejsce) jest regulaminowo w dwóch kategoriach: "Parafie - Małopolskie, Gminy" i "Powiaty - Małopolskie".

*** Zakład Stolarski Józef Grzegorzek Drezdenko (33 miejsce) jest w 3 podstawowych kategoriach: "Firmy - Drezdenko", "Produkcja Mebli Mieszkaniowych", "Sklepy Meblowe - Lubuskie", a także w "Katalogu Tematycznym"

*** Regulaminowo, w WP, dodając stronę, przydziela się ją do 2. kategorii.

Wklepmy następnie w onet.pl frazę: portale

Widzimy tam, że:

*** o2.pl (na 1 miejscu) jest jedynie w 1 kategorii: "Serwisy Wielotematyczne"

*** Bankier.pl jest w czterech kategoriach: "Informacja finansowa", "Informacje giełdowe", "Produkty i usługi bankowe", :Serwisy finansowe".

*** W Onecie zwykły zjadacz chleba mam możliwość wpisania 1 kategorii.

Pytanie brzmi: Jak dodać stronę do większej ilości kategorii?

Czy właściwą metodą jest:

1. Kolesiostwo, przespanie się z redaktorem (akurat mają siedzibę blisko mnie) ;) lub postawienie mu flaszki?

2. Napisanie ładnego listu do szukaj(at)wp(dot)pl i analogicznie w Onecie z prośbą o dodanie strony do kilku kategorii?

3. Wykonanie ładnej, wysoko przez nich ocenianej strony? (a co, jeśli strona już siedzi w katalogu w 1 kategorii)?

4. Zostanie u nich redaktorem? :)

... a może jeszcze coś innego?

Nie wydaje mi się, żeby bankier.pl był bardziej wypływowy w necie niż o2.pl, a zakład stolarski /choć jego TITLE zawiera 750 znaków ;)/ od parafii. :)))

Co o tym myślicie? Czy jakieś Wasze strony są w większej ilości kategorii? Jak to się stało?

Pozdrawiam, J.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności