Skocz do zawartości

Powiadomienie o wykryciu nienaturalnych linków

pawcio007

Rekomendowane odpowiedzi

Pozycjonowanie sprowadzą do nielegalnych lub/i nieetycznych praktyk, tak jak tzw. bhs lub nienaturalne linki.

Czyli nic nowego. ergo jak może się skończyć coś co od samego początku było "skończone" ? :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 250
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@SzlafRock więcej empatii z Google. Nie będzie tak jak piszesz, bo Google nie po to inwestuje w Matta Cuttsa, filmiki, programy, narzędzia, tłumaczenia plików pomocy itd. żeby SEO uciąć. Wręcz przeciwnie, uspokoją temat i będzie dobrze.

uspokoją temat i będzie dobrze.

Pocieszaj się dalej, przecież zapowiedział, że czyszczenie z nienaturalnych linków będzie na początku każdego miesiąca razem z pandą

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Niestety nie będzie dobrze bo w każdej chwili można oczekiwać zmian w ich polityce kłamstw i to co było dozwolone wcześniej będzie od jakiegoś momentu be ...

Jedno co nigdy się nie zmieni to brak jakichkolwiek konkretów z ich strony ;) jak było tak i będzie na zasadzie "na jednej lub wielu Twoich stronach" .....

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Pocieszaj się dalej, przecież zapowiedział, że czyszczenie z nienaturalnych linków będzie na początku każdego miesiąca razem z pandą

Ja uspokajam Was a nie siebie, bo siebie nie muszę :)

Będzie dobrze ale wszyscy macie trochę z tym oszukiwaniem ze strony Google za bardzo w głowach. To zewnętrzna firma i może co zechce, jak łudziliście się, że jest inaczej to błąd. Tak samo pewnie myślicie o NATO, Unii Europejskiej itd. że jesteśmy bezpieczni, że Unia chce dobrze a NATO nas obroni. NIE :)

Umiesz liczyć, licz na siebie. SEO to szereg dodatkowych usług, na których dalej będzie można zarabiać.

Ktoś jednak będzie w tych serpach,

Zrobią licytacje, kto da więcej. :)

Sa firmy, które dadzą dużo, jednak będzie to mniej niż koszty nielegalnego pozycjonowania. ;)

Juz duża kasa leci z AdWordsa, więc moje rozważania nie są takie błędne.

Dodałem bo zapomniałem...

Za uwalanie pozycjonowania możemy podziękować m.in. koleżankom i kolegom korzystających z disavow.

Oni to przyczyniają się do sukcesu prywatnej firmy, ale nie swojej. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

niż koszty nielegalnego pozycjonowania

Mógłbyś wskazać jakąś ustawę delegalizującą pozycjonowanie ? :D

Ja już wybiegam w przyszłość.

Ja widzę przyszłość tak:

- pierdykło zasilanie i ogólnoświatowa masa gimbusów i lemingów sra w gacie bo nie potrafi bez korpo samodzielnie podetrzeć sobie tyłka :D

Czyli co zwijamy zabawki tak?????

Wręcz przeciwnie, rozwijamy je i produkujemy coraz więcej zabawek ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności