Skocz do zawartości

Powiadomienie o wykryciu nienaturalnych linków

pawcio007

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 250
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No... powiedzmy, że powyższa teoria to taka przyszłościowa jest. Jeszcze to tak nie działa.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

z top100 na pewna frazę dopalił swlami

Nic nie zrobisz, bo tam topy, nie mówiąc już o top100 zmieniają się codziennie.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Wyciągnięta na co?

Wyciągnięta = dostał info, że zdjęli. Pozycja < 40 :hahaha:

@Blake, ten znaczek "<" oznacza, że może może być np. TOP 49 (w szkole nie byłem dobry z matematyki). A jeśli tak jaka jest korzyść z TOP49? Ktoś tam zagląda?

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Korzyść jak korzyść, ma zdjęty filtr, który pozwoli mu się teraz wspinać na szczyt do całego top20 do póki nie dostanie kolejnego info o nienaturalnych :)

...do póki nie dostanie kolejnego info o nienaturalnych...

Które może sprezentować sympatyczna konkurencja.

Świetnie to działa. Ciekaw jestem kiedy rozprzestrzeni się to dobrodziejstwo na większość pozycjonowanych fraz. Działam w takiej niszy, że na razie mam spokój :D

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Nic nie dostanę bo załatwiłem problem a te Wasze paplaniny o depozycjonowaniu to sobie włóżcie do chlebaka :D Dopal domenę bałaganem a szybko dostaniesz blokadę od admina SWLa :D a jak czymś innym to też da radę to załatwić.

Te powiadomienia nisz nie unikają, poprostu albo spełniasz "wymogi" albo dostaniesz prezent w najbliższym czasie.

:D Nie wiesz o czym piszesz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności