Skocz do zawartości

Powiadomienie o wykryciu nienaturalnych linków

pawcio007

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 250
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

trzeba kontaktów międzyludzkich :)

oj trzeba :) W tym jednym muszę przyznać rację ;) Sam to teraz możesz co najwyżej zgłaszać do disavow...

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Ale o czym Ty wogole piszesz? O jakim PHPie? Ja się pytam o blokowanie mnie przez admina SWLa za dopalanie domeny bałaganem :]

To była taka lekka ironia chłopaku :) Z polskiego uciekałeś w liceum, przyznaj się :D Czy nie byłeś w liceum? :P

Dobra już dobra, skrobcie dalej o różnych technikach, zostawiam wam miejsce na offtop. Testy zakończone pozytywnie. Powodzenia! :)

Nic nie dostanę bo załatwiłem problem a te Wasze paplaniny o depozycjonowaniu to sobie włóżcie do chlebaka

Gwatemalskiego lub nigeryjskiego (o ruskim nie wspominam) SWLa nie przetrzymasz. Chyba, że założysz "nocnik" na głowę. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Chyba, że założysz "nocnik" na głowę. ;)

Nawet jak założy pisuar to będzie mało.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Testy zakończone pozytywnie.

Szkoda, że tak bez konkretów piszesz. Okej, jak mi spadnie będę się martwił. Tymczasem podpieprzajcie sobie co chceta :D Nie zapomnijcie G. podpieprzyć :D

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Dopal domenę bałaganem a szybko dostaniesz blokadę od admina SWLa

Od sierpnia nie zablokujesz swojej domeny w e-weblinku!

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Ale o czym Ty wogole piszesz? O jakim PHPie? Ja się pytam o blokowanie mnie przez admina SWLa za dopalanie domeny bałaganem :]

To była taka lekka ironia chłopaku :) Z polskiego uciekałeś w liceum, przyznaj się :D Czy nie byłeś w liceum? :P

Dobra już dobra, skrobcie dalej o różnych technikach, zostawiam wam miejsce na offtop. Testy zakończone pozytywnie. Powodzenia! :)

Anmato mam dwa pytania:

1. Ile masz lat ?

2. Kiedy robisz szkolenie ?

Wyczytałem na Chińskim forum dla webmajstórw, że dopisanie odpowiednich komend do robots.txt chroni przed zwierzakami i powiadomieniami:

User-Agent: Panda
Disallow: /
User-Agent: Penguin
User-Agent: ManualPenalty

Testował ktoś?

Pozdrawiam ulopowo :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności