Skocz do zawartości

Powiadomienie o wykryciu nienaturalnych linków

pawcio007

Rekomendowane odpowiedzi

Do jego grupy puściłem wpis kilka dni temu, że tak powiem nazad. Przed puszczeniem dodałem stronę do GWT jakieś 3 dni wcześniej. Przed dodaniem strony nie było info o nienaturalsach. Frazy, to głównie adres domeny.

A więc pożywiom, uwidzim czy coś przyjdzie, czy nie tylko dlatego, że tam jest strona ;)

@D_S ... a że większość kapujących na siebie zarzyna fajne miejscówki, bo nie ma najmniejszego pojecia co jest naturals (zresztą skąd mają wiedzieć skoro do niedawna G nie miało właściwie pojęcia i moim zdaniem nadal ma blade, ale z czasem sami dostarczymy im wystarczającej wiedzy), a co nienaturals, to tylko woda na młyn ich automacików

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

• Odpowiedzi 250
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Google nawet nie musi wiedzieć, co jest "naturalne", a co nie. Ludzie sami im to wskażą, a oni tylko ustawią jakiś filtr na to co jest zgłaszane i po kłopocie. Po co zatrudniać więcej ludzie w SQT jak ludzie za nich wykonają mrówczą pracę :D

Ja tak naprawdę nie piszę, że to wina seoków czy wp-katów, ale je najszybciej chyba oflagować. Bo jak ktoś używa swla to zdejmuje linki i w sumie już. A skasować wpisy to nie zawsze jest tak łatwo więc idzie do maszynki. Sam żadnej strony nie zgłaszałem, ale zrobili to za mnie gimnazjaliści z PIO.

Sie zareklamuje, z seokatalogów SEOCAT'em usuwasz wpisy w mig :D

I powiem szczerze ostatnio była masa pytań co do usuwania, więc nie sądzę żeby wiele osób ich zgłaszało, najczęśćiej ludzie sami usuwają albo piszą do adminów.

Najgorsza opcja to dopuścić do dodawania osoby totalnie nie mające pojęcia o co chodzi, dodające 1 anchor itd. itd., tearz to największe "szkodniki" :D

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

I powiem szczerze ostatnio była masa pytań co do usuwania, więc nie sądzę żeby wiele osób ich zgłaszało, najczęśćiej ludzie sami usuwają albo piszą do adminów.

Zgodnie z rekomendacją ;) usunięte nie wpada do disavow...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Od kiedy mam filtr regularnie wchodzi do mnie na stronę google-proxy między 0 a 4 w nocy. Wiecie może czego szuka?

Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PL
Jeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU

Gdyby chcieli faktycznie pomagać webmasterom to już dawno WSKAZYWALIBY w powiadomieniach, które linki im nie odpowiadają.

to by je ignorowali :) co stoi temu na przeszkodzie?

Odpowiedź: AdWords :) nie byłoby tego całego zamieszania z filtrami, powiadomieniami, itd. Nie było by chaosu, wywalania stron z topów. No i byłoby znacznie, znacznie mniej z AdWords. Więc dla G. to kompletnie bez sensu.

kojotek polecial w kosmos

taa a zostali sami naturalnie linkowani :D jak zwykle należy pogratulować G dbania o czystość i jakość wyników, bo przecież to jest dla nich od zawsze i na zawsze najważniejsze ;)

Nie będę zakładać nowego temu - wywiad z Mattem Cuttsem i parę odpowiedzi na tematy w tym wątku

https://www.stonetemple.com/link-building-is-not-illegal-or-bad/

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

To czyja racja jest najracniejsza?

maszyna-losuj%C4%85ca-google-pingwin_1349518871.jpg

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności