Skocz do zawartości

Powiadomienie o wykryciu nienaturalnych linków

pawcio007

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 250
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No i jeszcze te linki z jezusowej strony...

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

to taki modny fetysz

To raczej masochizm.

Dodawanie stron (często zaplecza) do gwt i oczekiwanie na powiadomienie o nienaturalnych linkach.

Dla mnie bezsensowne działanie.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Dodałem go do narzędzi google aby był szybciej lub w pełni zindeksowany. Nie jestem jak widać zaawansowanym pozycjonerem, bo moja branża to branża narzędzi do metali i na tym się znam. Stwierdziłem, że prawdopodobnie nie zaszkodzi, a może pomóc jak prześlę do google mapę strony.

A z tego co widzę to tylu ilu jest tutaj forumowiczów tyle opinii, a każdy wypowiada się nie na temat. I komuś kto jest początkuąjącym pozycjonerem pozostaje cierpliwie czekać i przeczekać dyskuje, i może komuś wymsknie się coś nieopatrznie.

Ja zastosowałem metodę prób i błędów z moimi katalogami

bo moja branża to branża narzędzi do metali i na tym się znam.

Dlatego, zajmuj się tym na czym się znasz. Inaczej zrobisz sobie i innym krzywdę.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Nic, jak sobie stały tak stoją :D jedna nawet wyszła z filtra :D

Myślę sobie, że gdyby większa ilość osĂłb zaczeła prowadzić w ten sposĂłb korespondencję to w końcu doprowadziło by takie działanie do zaprzestania wysyłania tych debilnych informacji bo było nie było skoro informują, że złe linki nie są brane pod uwagę to po uja wafla o nich informują ? Po to aby ciśnienie podwyższyć ?

Po to żeby "eksperci" którzy nie potrafią pozycjonować "zdejmowali" linki podpieprzając przy okazji konkurencję. I wszystko w białych odcieniach.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Myślę, że rady zostaw dla siebie bo ja i tak ich nie posłucham ekspercie:)

Chyba więcej rad tu nie uzyskasz, szkoda czasu dla kogos kto i tak nie słucha rad, zwłaszcza tych dobrych ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

bo ja i tak ich nie posłucham ekspercie

Nie jestem ekspertem, to miano już sobie inni uzurpują.

Ty zrobiłeś wszystko od końca. Dodałeś swój śmieszny katalog do gwt, a gdy dostałeś powiadomienie szukasz pomocy

No dobra, a tak wracając do tematu to pawcio, masz zamiar usunąć tego linka wychodzącego i zgłosić stronę do ponownego rozpatrzenia?

nie martw się, jak można stracić milion dolarów kiedy jego nigdy się nie miało?

+ pierdyliard :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności