Skocz do zawartości

Powiadomienie o wykryciu nienaturalnych linków

pawcio007

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 250
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tzn. Jezuska już wywaliłem

tak na serio?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

W zasadzie bez znaczenia jest czy wyrzucisz jezuska, maryję czy narzędzia. Wiadome jest od dawna, ze google nie patrzy się przychylnie na katalogi. Szczególnie takie jak Twój.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

za wywalenie Jezusa będziesz miał bana.

w niebiosach.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Narzędzia też usuń. Nie ma znaczenia w tej chwili, do czego linkujesz tylko to, że w ogóle linkujesz z nowo powstałego katalogu, który w "oczach" Google jest bezwartościowy ze względu na jego główny cel powstania.

ktos mi wyjasni jak wielkie G.... rozroznia link wstawiony do nowego katalogu recznie poprzez "dodaj strone" w katalogu a jak poprzez jakis skrypt dodajacy automatycznie ?

Owszem, chcemy Ci wszystcy pomoc, niestety w wiekszosci przypdkow pomoc jest malo skuteczna poniewaz G.... tak alwiruje sowami ze nikt nie wie tak naprawde w czym jest problem.

Napisz prosbe o ponowne rozpatrzeie i ujmij w niej ze wszystkie linki jakie sam wstawiales sa jak najbardzeij naturalne bo sam je przecierz wstawiales, to zanczy te o ktorych wiesz sa naturalne :) , a te co oni uznaja za nienaturalne a ze napisali Ci o tym ze wykryli nienatralne linki, czyli widza jakie to sa to linki i gdzei one sa to poprostu niech ich nie biora pod uwage w przeliczeniach algorytmicznych swojego wielce doskonlalego algorytmu.

Naprawde sorki, ale w tematach oceny niektorych linkow czy to dobry czy zly, czy naturalny czy zboczony nawet sam św. Piotr nie pomoze.

Oceniajac powod wpadniecia w filtr nie mozna brac pod uwage tylko kilku linkow, ocenie musi podlegac bardzo szerokie spektrum zagadnien SEO i SEM

SEO i SEM - www.rwnet.pl

Ale jesli zalezy Ci na tym aby miec jakas tam pozycje w wynikach i miec zaindeksowane strony z wysokim trustem polecam Ci wprowadzic autoryzacje wpisu porzez mail w domenie w jakiej byl zgloszony adres do twojego katalogu oraz wprowadzic wykrywanie duplikacji tresci. Promuj dobrze swoj katalog, nie pozwol aby stał sie jednym z wielu smietnikow, za wpis do dobrego katalogu mozesz wiecej zadac niz za wpis do obecnego. Zobacz ile masz duplikacji wpisow z innych katalogow.

pan da, pan nie da , a pingwin przyjdzei i Cie podpierdzieli.

SEO i SEM - www.rwnet.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności