Skocz do zawartości

[startup] DirPress wtyczka WordPress katalog stron

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 204
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

moskit - wysłałeś emaila to w jakim celu piszesz tutaj? Przecież chyba logiczne, że jak mnie nie ma to, to że tu napiszesz nic nie da ?

Piszę tutaj z paru powodów:

- strona https://www.dirpress24.pl/ nie działa, więc nie mamy dostępu do licencji - miało działać 17-tego a jest już 20-ty i 0 odpowiedzi na maila (a w profilu na pio masz - DirPress24.pl - 25zł/licencja ! Katalog stron na WordPressie.)

- strona resweb.pl nie działa - więc nie działa również mail (a w profilu na pio masz -biuro@resweb.pl)

- PW wysłać nie można

- cudem wygrzebałem na pio jakiegoś nowego maila (ciekawe ile będzie działał bo przecież odnowienie pl to kosztowna sprawa

Dirpress już działa.

Natomiast nie działają pojedyncze działy na stronie. Kurde mi naprawdę jest żal, przyzwyczaiłem się do tej wtyczki mimo kilku problemów, bo sam projekt jest mega rozwojowy tylko trzeba to uciągnąć, może niech autor wtyczki napisze tutaj czego by potrzebował, oprócz oczywiście funduszy, aby projekt sprawniej przebiegał, bo może jesteśmy w stanie coś pomóc, odciążyć. Ja wiem, że postawa w Polsce jest taka: "płace to wymagam..." ale kurde szkoda projektu.

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

Czego potrzebuje - przede wszystkim czasu, bo mam naprawdę sporo pracy i przez to wsystko wtyczka zeszła na ostatni, gdzieś końcowy plan - czyli pamiętać o niej pamiętam, ale co z tego skoro czasu mi brakuje.

Postaram się ją jakoś w marcu - zmodernizować, dodać funkcję o których pisaliście. Być może na początku miesiąca mi się uda to zrobić.

Ja mam chyba 3.8

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...

• 1 miesiąc temu...

@resweb? i jak tam, bo chyba odpuściłeś kompletnie?

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności