Skocz do zawartości

[startup] DirPress wtyczka WordPress katalog stron

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 204
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Data zgłoszenia, ale też inne kryteria. Sylar - podeślę Ci wtyczkę do testów :) Tobie i 4 innym osobom, które o tym powiadomiłem.

Dodawarka - jest w postaci wtyczki AddPress - oczywiście, jeśli zajdzie taka potrzeba mogę napisać plugin, dodawarki do samych dirpress, najmniejszego problemu nie ma. Multisite - jeszcze nie było testowane na multisite, ale dzisiaj się to odbędzie. Generalnie problemów być z tym nie powinno. :)

Jeżeli wykonanie będzie lepsze niz Wordpressel/Addpress i nie będzie błędów w podstawowej funkcjonalności to myślę, że się skuszę.

Tylko na tą chwilę trochę ubogi ten opis i domyślam się, że w cenie ukryta jest większa funkcjonalność?

Licencje przypisywane będą do domeny? Jak będzie wyglądało przeniesienie licencji na inną domenę?

Kody na tanie VPSy i hostingi SEO: 2KT7-JFNM-63E8 , EK6B-1JUJ-M9T6 , R3J5-RCNE-SPH4 , E8NR-U9N3-1TU7 , 3TEH-47B3-2HM6 = rabat 25%

served - własnie w tym celu daje do przetestowania wtyczkę 5 osobom :)

Co do opisu - będzie dłuższy po przetestowaniu. Bo wiadomo, że testerzy wpadną na genialne pomysły, które wprowadzę :)

Co do licencji - będzie panel, na WordPressie - rejestrujesz się - kupujesz licencję dla domeny (podajesz domene) i w panelu zarządzasz nią - zmieniasz adres, można przenieść na inne konto.

Która to już wtyczka w ciągu ostatnich miesięcy? Od miesiąca nie mogę się doprosić o to, żeby ta, którą kupiłem przynajmniej działała tak jak należy a tu widzę kolejna wychodzi...

Oby chociaż pierwsza, która będzie na 100% skończona.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

blake a o jakiej wtyczce mówisz? Bo wszystkie działają :) Jeśli mówisz o ArtPress - mamy Maj, jeszcze się nie skończył, a limity odnawiane są co miesiąc.

Bo wszystkie działają :)

No to mam wyjątkowego pecha, że mój Artpress dalej nie działa. W ciągu ostatnich 2 tygodni wysłałem 2 maila na które do dzisiaj nie mam odpowiedzi.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

ArtPress jak pisałem limity odnawiają się co miesiąc, więc jeśli wykorzystałeś limit = nie ma tekstów. Blake - napisz proszę na PW albo emaila biuro@resweb.pl co dokładnie Ci nie działa, i będziemy wiedzieć czy chodzi o to czy coś innego. :)

Kilku użytkowników podjęło się przetestowania i do tej pory wszelakie propozycje czy ulepszenia zostały wprowadzone.

Od dzisiaj rozpoczęła się też sprzedaż. Strona projektu: www.dirpress24.pl.

Jak dokonać zakupu?

Wystarczy zarejestrować się na www.dirpress24.pl. Otrzymamy dostęp do panelu zarzadzania swoimi licencjami, możliwości pobrania wtyczki.

Jakie wymagania ma wtyczka?

• WordPress
  • Ioncube loader

Czy dostępna jest dodawarka do prowadzenia grup?

W sobotę będzie dostępna dodawarka. Jej zasada działania będzie prosta. Jest to wtyczka do WordPressa, w której zarządzamy resztą dirpressów. Dodajemy je w postaci url, login i hasło. Można tworzyć grupy, kody dostępowe oraz sprzedawać punkty. Zasada działania podobna do AddPress jednak jest to oddzielna, prosta, lekka, funkcjonalna i łatwa w obsłudze wtyczka.

Jaki jest jej koszt?

Dla osób posiadających 50 i więcej licencji dodawarka jest bezpłatna.

Przykładowy katalog: www.katalog.resweb.pl

Wtyczka prezentuje się bardzo dobrze i można na niej ciekawy katalog wypracować.Konfiguracja banalna, wszystkie niezbędne opcje są wdrożone, z czasem zapewne dojdą i te mniej potrzebne. ;)

Po krótkich szlifach: https://dirpress.pl/

logo-sklepu-siteseo-sklep.png
Inwestycja w pozycjonowanie otwiera drogę do wielu nowych klientów – sklep.siteseo.pl « Sklep SEO.
Fora, zaplecza i NAPy - seospot.pl « Linkowanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności