Skocz do zawartości

[startup] DirPress wtyczka WordPress katalog stron

Rekomendowane odpowiedzi

nafri - z dziejszym updatem zaktualizuję tą info - generalnie w panelu moderacji może być taki zonk, ale dzisiaj go zniweluje przy updatecie z widgetem ;)

• Odpowiedzi 204
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Aktualizacja dostępna, a w niej:

- unikalność - sprawdzanie jest już w pełni OK

- w panelu wpisów - wyświetlany jest wykorzystany kod/multikod przy wpisie

- w formularzu dodawania - informacja o grupie

- odmienione statystyki

- mapy wyświetlanie jeśli jest adres, jeśli nie ma - nie ma mapy

- opcja edycji pól adresowych, telefonu, nazwy firmy przy moderacji/podglądzie wpisu

A dodawarka prezentuje się tak:

Dodaj-projekt-%E2%80%B9-Dodawarka-%E2%80%94-WordPress-1024x534.png

Dodawarka-%E2%80%94-WordPress-1024x250.png

Projekty-w-kolejce-%E2%80%B9-Dodawarka-%E2%80%94-WordPress-1024x309.png

U%C5%BCytkownicy-i-punkty-%E2%80%B9-Dodawarka-%E2%80%94-WordPress-1024x198.png

Ogłaszam też, już po raz ostatni na obecną chwilę mała promocję. Do każdego zamówienia dzisiaj - instalacja oraz konfiguracja gratis, bez względu na ilość, a dodatkowo 50% więcej do dzisiaj. Mam też do zaoferowania dla 1 osoby (najlepiej, która prowadzi/chce prowadzić dużą grupę katalogów) licencję z limitem 500.

Darek1970 nie będe ukrywał, że kilka osób postawiło, lub jest w trakcie stawiania takowych ;) ale też wiem, że nie wszyscy z takimi grupami się będą/chcą ujawniać ;) Jak najbardziej, ich wola ;) Ale generalnie staram się słuchać wszelakich propozycji, czy pomysłów i mam nadzieję, że za jakiś czas, wtyczka będzie spełniać zachcianki 99% jej użytkowników ;)

Ty mnie tutaj, Łukasz, nie nawijaj makaronu na uszy, bo ja chcę, żeby odezwali się krytykanci co mają postawione grupy na innych skryptach i się do nich odnieśli ;)

wtyczka będzie spełniać zachcianki 99% jej użytkowników

Ciekawe co zrobisz jak padnie życzenie zawiązania krawata lub zajścia w ciążę :faja:

Wysłałem mailing z informacją o aktualizacji.

Co nowego będzie jutro?

Między innymi opcja dodawania nie tylko wpisów - stron, ale też artykułów - jak precle.

Update

1. Funkcjonalność (nowa), która pozwala dodawać już nie tylko strony, ale również artykuły - teraz DirPress może być katalogiem, preclem albo jednocześnie katalogiem i preclem.

Opcję możemy włączać i wyłączać w zakładce DirPress -> Konfiguracja

DirPress-%E2%80%B9-DirPress-Katalog-stron-www-na-WordPress-wtyczka-katalogu-WordPress-%E2%80%94-WordPress.png

Osobne menu do zarządzania artykułami, ich moderacji, przeglądu itd. Wszystko przejrzyste i jasne. Menu pojawi się tylko wtedy jeśli włączymy opcję dodawania artykułów. Jak to zrobić - patrz wyżej.

Artyku%C5%82y-DirPress-%E2%80%B9-DirPress-Katalog-stron-www-na-WordPress-wtyczka-katalogu-WordPress-%E2%80%94-WordPress-1024x206.png

Artykuły wyświetlane w postaci wpisu:

Ekologiczne-uprawy-w-Polsce-DirPress-%E2%80%93-Katalog-stron-www-na-WordPress-%E2%80%93-wtyczka-katalogu-WordPress.png

Shortcode:

Ustawienia-wygl%C4%85du-%E2%80%B9-DirPress-Katalog-stron-www-na-WordPress-wtyczka-katalogu-WordPress-%E2%80%94-WordPress1.png

2. Funkcjonalność w dodawarce - każdy nowo dodany wpis z dodawarki jest automatycznie pingowany. Pingowanie odbywa się w sposób losowy, więc ping idzie np. losow na wpis z katalogu A, Z, G, B itd.

Jeśli przy aktualizacji otrzymujesz komunikat "Wtycznie nie została zaktualizowana" - najczęstszą przyczyną jest, że w wp-content/plugins - folder dirpress nazywa się dirpress, a powinien DirPress.

• 2 tygodnie później...

Dostępna aktualizacja 3.0

Dodałem między innymi opcję informacji o cookies. Włączamy w zakładce DirPress -> Ustawienia wyglądu -> Strona główna.

Po włączeniu można zmodyfikować wyświetlane informację w Zakładce Ustawienia -> Informacje Cookies

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności