Skocz do zawartości

[startup] DirPress wtyczka WordPress katalog stron

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 204
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...

Witam,

Tak jak pisałem byłem na urlopie do dnia dzisiejszego. Od dziś jestem aktywny i do dyspozycji. Oczywiście update się pojawi, postaram się ogarnąć zaległości i dodać update jak najszybciej ;)

Tzn. w widgecie masz taką opcję, ale w shortcode nie ma, ale mogę dodać przy update. :)

extra do dodaj może też od razu ustawienie kolejności kategorii. Ps od ilu licencji jest dodawarka/panel? oraz jakie funkcje ma dodawarka? jest self hosted czy u was? Cron /harmonogram wpisów?

miałem multikonta, zostalem zbanowany

Dodawarka jest od 25 licencji. Stawiasz ją u siebie. Dodawarka ma funkcje dodawania, usuwania wpisów, masowej aktualizacji katsalogów, raportów itd.

A co do powiadomień emailowych - ustawiałeś w zakładce Emaile odpowiednią treść? Też sprawdż czy serwer Ci nie blokuje wysyłania emaili.

Dodawarka jest od 25 licencji. Stawiasz ją u siebie. Dodawarka ma funkcje dodawania, usuwania wpisów, masowej aktualizacji katsalogów, raportów itd.

Niestety, nie mogę dowiedzieć się od autora, jak konkretnie ma wyglądać link dla dodawanego katalogu DirPress dla bazy Dodawarki. Sugerowany we wtyczce link domena.pl/dodaj-wpis nie działa.

Drugi istotny temat. Dodawarka uruchamia zadania dopiero po tym, jak w kolejce znajdzie się 6 projektów. Nie dowiedziałem się czy można zmienić ten parametr na dodawanie po 1 projekcie.

Trzeci temat. Ile trwa aktywacja licencji ? Na moim koncie po 24 godzinach nadal nie mam przypisanych domen do konkretnych licencji.

Link do pobrania wtyczki prowadzi do starej wersji którą należy natychmiast aktualizować. Nie można podlinkować aktualnej ?

Fakty i mity...

- kontakt z autorem do momentu zapłaty wzorowy później ZEROWY

- sprawdzanie unikalności nie działa i nigdy nie działało!

3okc.png- pomimo odrzucenia wpisu (przeniesione do kosza) można ponownie dodać ten sam wpis

- dodawanie artykułów - nie można dodać obrazka

- nie działają powiadomienia e-mailowe

- na stronie projektu www.dirpress24.pl/instrukcja-obslugi/ - brak rzeczowych informacji, ba brak tejże instrukcji, www.dirpress24.pl/lista-zmian/ - też pusto

a miało być tak pięknie...

Dodawarka oczywiście nie działa, brak jakiegokolwiek, gdziekolwiek opisu funkcjonalności.

Poznaj i zrozum ten biznes... Dołącz nie czekaj aż doskonała okazja Cię ominie!

BO468x60.gif

Fakty i mity...

- pomimo odrzucenia wpisu (przeniesione do kosza) można ponownie dodać ten sam wpis

- dodawanie artykułów - nie można dodać obrazka

- nie działają powiadomienia e-mailowe

- na stronie projektu www.dirpress24.pl/instrukcja-obslugi/ - brak rzeczowych informacji, ba brak tejże instrukcji, www.dirpress24.pl/lista-zmian/ - też pusto

Dodawarka oczywiście nie działa, brak jakiegokolwiek, gdziekolwiek opisu funkcjonalności.

Autor nie odbiera telefonu i nie odpisuje na maile. Soft nie działa zgodnie z opisem w ofercie.

Może pozew zbiorowy, tak ku przestrodze i w celach wychowawczych ? Pytałem biegłego sądowego wydającego opinie w tego typu sprawach. Temat mamy wygrany od ręki.

Co do braku instrukcji obsługi do oferowanego do sprzedaży oprogramowania to ten link wyczerpuje temat.

Witam..

Fakt, instrukcji do dodawarki nie podesłałem, bo w razie czego sam pomagałem z jej konfiguracją, ale na jutro przygotuję takową instrukcję i każdemu ją będę podsyłał - kto jej będzie potrzebował.

A co do postu nafri.

Nie jest to prawdą. Kontakt utrzymuje, nie zawsze jestem w stanie odpowiedzieć w kilka minut/godzin na emaila.

Sprawdzanie unikalności działa. Fakt, nie zawsze system wyłapie duplikat, ale staram się nad tym pracować.

- pomimo odrzucenia wpisu (przeniesione do kosza) można ponownie dodać ten sam wpis

Jeśli usuniesz wpis - to można dodać do katalogu nowy wpis, bo tego wpisu w katalogu już nie ma, powinno być inne rozwiązanie?

- dodawanie artykułów - nie można dodać obrazkaw

Obrazek można dodawać np. w formie html linku

Na jutro przygotuje wspomnianą instrukcję, jak i update.

Nad dodawarka nalezalo by popracowac tak zeby byla dostepna bez logowania i umozliwiala dodanie od razu z multikodami, platnosciami, itd.

Tak jak to jest w innych produktach tego typu. Wtedy nie trzeba by pisac instrukcji, tylko wystarczylo by wklejenie shotdcode [dodawarka] i tyle ;)

search_auditor_500x80_bf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności