Skocz do zawartości

Indeksowanie a raczej jego brak

szfab

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś mógłby potwierdzić dziwną rzecz, a dokładniej sprawa wygląda tak, że stronki mają jakieś tam pozycje (raz mniej raz więcej, raz lepsze raz gorsze - dziwnie to skacze), przy czym żadna podstrona nie siedzi w indeksie? :) Nawet domena główna. Fraz w SERPach to nawet 60 dla kilkunastu, kilkudziesięciu podstron.

Przypadek obserwuje od 3-4 dni więc temat świeżyzna.

Czyżby google mieszało coś z indeksowaniem urli, a bardziej z tego pokazywaniem?

Ma ktoś podobnie?

Pozdroawiam.

O_o

Masz na myśli to, że polecenie site: nie zwraca tych stron ??

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Ani site, ani info, ani nie ma jakichkolwiek wyników po wpisaniu domeny, adresu, podstrony, itp.

Strona widmo :)

Ostatnio ktoś wspomniał gdzieś o geolokalizacji wyników na miasta. Mieszkam w niewielkim mieście i widzę duże zmiany w wynikach regionalnych. Nie obserwowałem większych miast, ale zastanawiam się czy czegoś nie testują i chwilowo zamrozili to i owo.

O_o

sprawdź site w google.com

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności