Skocz do zawartości

Strona raz w indeksie, a raz nie

TheMatthew173

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

mam problem z indeksacją strony. Zgłosiłem ją do Google, poza tym w Ahrefs jest troszkę linków przychodzących, dodałem nawet sitemap w GWT, niestety GWT cały czas pokazuje 0 zaindeksowanych podstron. Sam gdy wpisuję site:nazwa.domeny, czasami mam po 60-80 wyników, a czasami okrągłe 0.

Strona jest postawiona na Wordpressie, na subdomenie. Subdomena na pewno nie jest zbanowana (PR=3), w robots.txt wszystko odblokowane, GWT nie wykrywa żadnych błędów, strona postawiona na Wordpressie z w pełni unikalną treścią.

W czym może być problem?

Kocham Polskę

podlinkuj ją jakimś mocnym katalogiem, z wysokim PR, albo kilkoma. Jeśli to nie pomoże możesz dodać je ręcznie w GWT, również możesz ping zrobić kilka razy, i powinno pomóc. Ja miałem takich podstron około 200 ping pomógł. Ping-o-matic może też pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności