Skocz do zawartości

Sunrise System mnie jednak pozwał ;)

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

Nie jest to najlepszy pomysł.

Zreszta daleko nie trzeba szukać wystarczy wpisać w wyszukiwarkę sunrise system opinie i tylko kompletny idiota by skorzystał z ich usług.

...

i wiele wiele innych aż dziw że oni jeszcze istnieją i dziw że sa jeszcze tacy idioci ktĂłrzy z ich usług korzystają :)

Interesująca opinia. W mojej branży mogę Cię zrobić jak chcę bo Ty się na tym nie znasz, nie wiesz na co zwrócić uwagę. Podobnie są ludzie którzy się na pozycjonowaniu nie znają.

Firma powinna działać na korzyść swego klienta. Na podstawie oferty przedstawionej mi przez SS mogę stwierdzić, że klient ma im dostarczać sporą kasę w zamian za mało wartościową usługę.

Dobry tele naciągacz przerobi nie jednego klienta. Jeśli klient ma wątpliwości co do opinii nt SS mówią mu, że są one zamieszczane przez zawistną i nieudolną konkurencję. Powiedzieli to firmie dla której wykonywałem usługi.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

• Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Przypuszczam, że skończy się propozycją ugody.

Nie wychwyciłem ile czasu jest do rozprawy, ale przydałby się mały "pijar" - oto bloger, jeden z nas, wyraził się krytycznie o metodach działania pewnej firmy. Trochę rozgłosu w blogosferze i rzecz dotrze do głównych mediów, a te lubią takie ciekawostki.

Firma, która dopuści do rozgłosu w takiej sprawie, pozwoli na na niekontrolowany rozwój dyskusji o własnych metodach pracy - strzela sobie w stopę. I nie ma znaczenia, czy wygra proces, czy nie. Bo wątpliwości co do jej metod pracy zostaną już zasiane.

Eksperyment Discover.pl

Przypuszczam, że skończy się propozycją ugody.

Wątpię abym w warstwie merytorycznej poszedł na ugodę, sprawy zaszły za daleko a nie lubie jak mi zarzuca się kłamstwo kiedy piszę/mówię prawdę (na odwrót zniósłbym ;P)

Nie wychwyciłem ile czasu jest do rozprawy

Tego na razie nie wie nikt ale poinformuję z całą pewnością ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zobacz postYeden, o 23 maj 2013 - 21:27, powiedział:

Nie wychwyciłem ile czasu jest do rozprawy

Tego na razie nie wie nikt ale poinformuję z całą pewnością ...

Znając polskie realia raczej nie tak prędko, ale masz czas na ustalenie linii obrony. Będzie jak w amerykańskim filmie.

Jak się zrobi za duży rozgłos, to wyjdą z ta propozycją, wycofają pozew, albo pójdą na całość ( co będzie dla nich najgorsze. Dla Ciebie to honorowa sprawa, ale duża firma powinna się kierować innymi pobudkami. IMHO ten pozew to gruby błąd z ich strony. Niezależnie od wyniku procesu, Oni już przegrali.

Eksperyment Discover.pl

Ich marketerzy nazywają to "frazami pomocniczymi" z zerową prognozą odwiedzin i zerową odwiedzalnością ... O innych rzeczach niestety nie mogę pisać ...

Myślę, że to wystarczy ...

Byłem dzisiaj u klienta, którego "pozycjonuje" jakaś warszawska firma, nie pytałem o nazwę póki co. System jest taki - kilka dobrych fraz z których byłby ruch + kilkanaście takich z których nawet pies z kulawą nogą nie wejdzie i oczywiście max miesięcznie dana kwota... czyli klient wie, że nie zapłaci więcej niż max, no ale co z tego jak te właśnie śmieciowe frazy robią mu ten max a główne frazy są nawet nie ruszone!

Druga sprawa to taka, że taki klient po "przejściach" jest już dużo bardziej świadomy, już wie czego oczekuje i wie, że nie jest to tanie jak ma być dobrze zrobione, nawet sam potrafił wybrać najlepsza ofertę z pośród kilkunastu zapytań, które wysłał (nie najtańszą, ale najlepszą dla niego).

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Ciekawostka. Około miesiąc temu pojechałem na rozprawie z SS, mały sąd gospodarczy w Poznaniu, zaledwie kilka sal. Z ciekawości przeszedłem się korytarzem, aby sprawdzić jakie rozprawy mają toczyć się tego dnia w poszczególnych salach. Naliczyłem tylko w tym jednym dniu 6 spraw Procreate i Sunrise System! Wszystkie sprawy podobne - pozew tych firm przeciwko klientom. Dla mnie to skandal na skale ogólnopolską, że takie firmy cały czas funkcjonują i nikt z nimi nic nie zrobi. A Pana Zenka zamkną za śmiecenie na ulicy, bo na adwokata i obronę go nie będzie stać.

Gdyby do System S dołączyło Prokreate to było by po Tobie.

Jasne, a Jakby dołączyło Deloitte to musiałby uciekać do Ameryki południowej i zmienić nazwisko :)

Sady są dla ludzi, i nie należy się ich bać.

Prawda jest taka, ze za Chiny ludowe i Wietnam nie udowodnią, ze ich firma poniosła straty w wyniku tych artykułów.

Znikoma szkodliwość czynu i tyle.

Poza tym napisane pod artykułem :

"powyższa interpretacja jest moją subiektywną "

Mamy wolność słowa ponoć w Polsce. Jeżeli ma dowody na na to co napisal nie ma się czego bać. I tyle w temacie.

Best military dog tags in the world.  :peace:

Gdyby do System S dołączyło Prokreate to było by po Tobie.

Niby co by to miało zmienić ? Myślę że procreate woli sie trzymać z daleka od tej sprawy :)

Yeden w pierwszym poście dobrze napisał jak to się rozniesie na szerszy grunt to amen w pacierzu zyski pójdą na łeb a wystarczy taki wykop nawet czy mały pijar na forach branzowych firm, rozniesie sie jak mak.

jak to się rozniesie na szerszy grunt to amen w pacierzu

I dobrze, takie sprawy powinno się nagłaśniać, żeby ludzie byli bardziej świadomi tego czym w ogóle jest pozycjonowanie i jak można dać się ruchnąć w kakao. Dzisiaj już nawet staruszki wiedzą, że domokrążcy z super towarami to grupa co najmniej podejrzana a szybkie pożyczki bez procentów to bajka. Może coś się zacznie dziać w tym temacie.

Bo ogólnie to z tego co widzę coraz więcej naciągaczy i [ nierzetelny partner ]ów chce się w branże wkręcić psując trochę jej wizerunek.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Jeszcze chwila i ten wątek trafi na TOP10 w poszukiwaniu Sunrise System a to już nie najlepsza reklama. W sumie to nie moja sprawa jaki chcą sobie robić PR, dla mnie to przykład jak nie robić szemranego.

https://leczyc.pl - Oferta stacjonarnego leczenia alkoholizmu Warszawa
psychiatra Warszawa - https://psychiatra-gabinet.pl
Interesuje Cię problematyka zależności odwiedź https://medox.org.pl znajdziesz odpowiedź jak leczyć uzależnienia, tu nie leczą pedagodzy i księża tylko lekarze  i psycholodzy z uprawnieniami..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności