Skocz do zawartości

Sunrise System mnie jednak pozwał ;)

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

Jeszcze chwila i ten wątek trafi na TOP10 w poszukiwaniu Sunrise System a to już nie najlepsza reklama. W sumie to nie moja sprawa jaki chcą sobie robić PR, dla mnie to przykład jak nie robić szemranego.

A co to za różnica skoro blog pozwanego jest w TOP 3 na te hasło :).

• Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Beer pozwany, no no.... ciekawe jaki będzie finał.

finał,jak finał-może być różnie.Raczej będzie to coś pośrodku dla obu stron konfliktu-remis.Jedna strona straci i druga straci.

Dziś napewno jest niepotrzebny stres i kłopot na głowie-zamiast pracy i skupiania sie na zadaniach trzeba myśleć o dodatkowym problemie.

Pozwany zupełnie bez sensu wpakował sie w kłopoty.Co mu dało bycie społecznikiem w dupnej sprawie?

Gupie google niczego nie potrafi dobrze zrobic

Beerbant to może jakiś pozew zbiorowy :) z tego co słyszałem wiele firm seo zna nieczystą politykę sunrise :)

To nie mój problem, to problem ich klientów, ja za nich decydować nie mogę ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Co mu dało bycie społecznikiem w dupnej sprawie?

Co nam to da ? Moim zdaniem da dużo bo wzrośnie świadomość, że nie są to czary mary ale żmudna i pracochłonna robota za którą należy się godziwe wynagrodzenie ... Zwróci uwagę opinii publicznej na kłamstwa w reklamie i marketingu usług ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

pozwanego

Oskarżony ;)

Nie wiem jak Wy i nie wiem jak kolega Beerbant,ale ja bym przynajmniej 40% dostępnych mi ( :)) zasobów mózgowych przeznaczał właśnie na problem pozwu....Kurde lepiej cieszyć się wiosną,życiem,pić piwko,niż spotykać się z adwokatami-no chyba,że adwokatkami:)

Co nam to da ? Moim zdaniem da dużo bo wzrośnie świadomość, że nie są to czary mary ale żmudna i pracochłonna robota za którą należy się godziwe wynagrodzenie ... Zwróci uwagę opinii publicznej na kłamstwa w reklamie i marketingu usług ...

Proszę Cię,wierzysz w to? a nawet gdyby,to koszty jakie ponosisz nie są za duże?

Gupie google niczego nie potrafi dobrze zrobic

@Beer nie wierze, że nie miałeś klienta spadochroniarza po SS chyba każdy kto trochę siedzi w temacie z takim się spotkał więc ludzie tak łatwo nie odpuszczają. Z drugiej strony pewnie drugie tyle albo i więcej rezygnuje z marketingu w internecie po spotkaniu się z nierzetelnymi usługami.

@Studenciak Pobędziesz trochę na forum to zobaczysz, że nie ma bardziej upartej osoby od Beerbant-a :)

Proszę Cię,wierzysz w to? a nawet gdyby,to koszty jakie ponosisz nie są za duże?

Trochę wierzę, reszta to jest to, że zarzucili mi kłamstwo ;) a koszty to moja sprawa.

@Beer nie wierze, że nie miałeś klienta spadochroniarza po SS

Wyobraź sobie, nie miałem i nie mam ;) jedyna styczność z klientami SS to pomoc w wyjaśnianiu co to jest pozycjonowanie i z czym się to wiąże oraz audyty "pozycjonowania" które niby robiło SS :)

edyta

gwoli prawdy mam jednego którego kiedyś pozycjonowało SS i dla którego opracowuje koncepcje SEO i budowy zaplecza oraz doradzam w optymalizacji serwisu ale nie jestem związany jeszcze umową i na razie doradzam za free a jedyne co dla niego zrobiłem na umowę to audyt konkurencji

No tak lepiej siedzieć z podkulonym ogonem jak zmarznięty piesek , efekty takiego toku myślenia widać w statystykach policyjnych i wśród zachowań naszych nastolatków :D

Beer dobrze robi nie daje se pluć w kasze, stara dobra szkoła nie to co teraz :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności