Skocz do zawartości

Sunrise System mnie jednak pozwał ;)

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kapitan, weź to żałosne gó**o wypieprz z mojego wątku, proszę Ciebie to nie ten poziom raz a dwa sprawa jest naprawdę poważna , poważniejsza niż się Wam wszystkim wydaje, czekam na zgodę na publikacje niektórych faktów i dokumentów jakie wpadły mi w ręce i naprawdę to są bardzo poważne sprawy przy których krętactwa Urbana to małe miki ....

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

Beer, myślę że sporo osób tutaj sprawę traktuje poważnie. SS dużo bardziej partolą robotę niż ekipa remontowa u Zgreda. Dlatego trzeba ich napiętnować i ostrzegać pt. klientów.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Całkiem poważna sprawa i takie zagrywki jak z tym durnym filmikim psują tylko jej wydźwięk

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

Ciach... Cenzura...

Dzięki ;)

Tylko patrzeć jak pracownicy Sunrise System zaczną mi oferować kasę za likwidacje wpisów :) , praktykują już z resztą coś takiego oferując "umorzenie długów" w zamian za usuwanie opinii i wycofywanie skarg wnoszonych do "Firmy przyjaznej klientowi" ....

Za donosicielstwo z resztą też płacą ...

Publikując na forum podobne teksty, wkładasz broñ w ręce ss.

Gdybym nie miał na to dowodów nie publikował bym. Na wszystko co o nich publikowałem mam dowody ...

• 3 miesiące temu...

Beer, trochę czasu już minęło a Ty coś milczysz w temacie ;) Dawaj njusy godne 1 str. onetu :P

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

A co ja biedny zrobie jak żadnych niusów niet ? Z nudów może opublikuje case study ich tej śmiesznej niby analizy SWOT :D

Myślę, że jak dojdzie do rozpraw to SS już nie będzie. Beer ja mam tak, że w mojej branży na 60 reklamujących się "odwykówek" 58 działa nielegalnie, nie donoszę, bo nigdy nie byłem kapus.... Wiekszość z nich to debile dziś powstają, jutro upadają. wygrywam jakością. Mnie też denerwują pajace, jakoś staram się przeżyć w świecie debili ( wg statystk 15% ma IQ<70pkt). Jak będziesz się wybierał do Wawy daj znać.

https://leczyc.pl - Oferta stacjonarnego leczenia alkoholizmu Warszawa
psychiatra Warszawa - https://psychiatra-gabinet.pl
Interesuje Cię problematyka zależności odwiedź https://medox.org.pl znajdziesz odpowiedź jak leczyć uzależnienia, tu nie leczą pedagodzy i księża tylko lekarze  i psycholodzy z uprawnieniami..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności