Skocz do zawartości

Sunrise System mnie jednak pozwał ;)

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

No teraz jadę bo "zaprosiłem się" na jakąś wystawke fotek kulinarnych połaczonych z degustacją ale znając życie po degustacji będę martwy :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

to lepiej daj znac przed degustacją.. (PW)

https://leczyc.pl - Oferta stacjonarnego leczenia alkoholizmu Warszawa
psychiatra Warszawa - https://psychiatra-gabinet.pl
Interesuje Cię problematyka zależności odwiedź https://medox.org.pl znajdziesz odpowiedź jak leczyć uzależnienia, tu nie leczą pedagodzy i księża tylko lekarze  i psycholodzy z uprawnieniami..

Beer ja mam tak, że w mojej branży na 60 reklamujących się "odwykówek" 58 działa nielegalnie, nie donoszę, bo nigdy nie byłem kapus....

Z tego co mi wiadomo, to medox jest lekarzem też

Jeśli jesteś lekarzem a wiesz, ze ktoś leczy nielegalnie to chyba powinieneś to zgłosić gdzie trzeba. Może chodzić o zdrowie a może i życie ludzi.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Co mu dało bycie społecznikiem w dupnej sprawie?

Co nam to da ? Moim zdaniem da dużo bo wzrośnie świadomość, że nie są to czary mary ale żmudna i pracochłonna robota za którą należy się godziwe wynagrodzenie ... Zwróci uwagę opinii publicznej na kłamstwa w reklamie i marketingu usług ...

Jakiś czas temu byłem na badaniach rynku robionych przez OBOP dla jednej z firm SEO z Poznania (bez podania nazwy), działanie na podobnej zasadzie jak SS, dawali nam nawet umowę do testu, czy gotowi bylibyśmy ja podpisać ( tensam patent z haczykiem), ktoś władował sporo kasy w badania, być moze SS worzy klona, albo ktoś tworzy przekręt na podobnej zasadzie.

być moze SS worzy klona, albo ktoś tworzy przekręt na podobnej zasadzie

ewentualnie SS sprawdza, czy da się wciąż dymać klienta bez mydła.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Co tu sprawdzać? Nic się nie zmieni, większość poleci na "3 miechy bez opłat" czy cokolwiek "za darmo". Potem płacz. Aczkolwiek jest pewnie grupa klientów, która w ogóle nie widzi problemów, ponieważ nie wie, że przez odpowiednie działanie (dobór fraz, pozycje) może mieć więcej klientów z sieci a ma stronę i umowe na pozycjonowanie tylko dlatego, że inni też mają.

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Beer ja mam tak, że w mojej branży na 60 reklamujących się "odwykówek" 58 działa nielegalnie, nie donoszę, bo nigdy nie byłem kapus....

tu pojawia się dylemat taki że jak ktoś zginie przez działanie takich znachorów to wtedy wtedy chyba "kac moralny" może być większy bo łamiąc jedna z swoich zasad mogłeś by hipotetycznie uratować komuś życie nu dawałeś w końcu klątwę Hipokratesa ( bo na ile wywnioskowałem jesteś dyplomowanym lekarzem). Takie dylematy najgorsze.

Co do samego temu polecałem by Krzyśkowi do rozprawy w ogóle nie udzielać się na tematy związane firmą bo może to być wykorzystane nie na korzyść.

Co do samego temu polecałem by Krzyśkowi do rozprawy w ogóle nie udzielać się na tematy związane firmą bo może to być wykorzystane nie na korzyść.

ale z drugiej strony przy czasie, jaki trwa w PL taki proces byłaby to chyba najskuteczniejsza metoda zamykania ust negatywnym opiniotwórcom...

powinno się nagłaśniać negatywne praktyki, bo rzucają złe światło na całość branży

(to dotyczy również wypowiedzi @medoxa o działających nielegalnie odwykach: kto inny jak fachowiec jest w stanie ocenić legalność/czystość działań danej branży?)

dymna.jpg

klątwę Hipokratesa

Przysięgę, Max, nie klątwę ;)

e: Choć jak widać taka przysięga może też być klątwą.

@MaxPan za klątwę Hipokratesa masz u mnie + pierdyliard2 :)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Spoko Maxiu ja Ciebie znam, znam język rosyjski także rozumiem "w lot" ;) .

Co do SS i innych firm podobnie działającym to właśnie dzięki nim tworzy się negatywna opinia o branży i wiele mitów o usłudze, dodatkowo mamy do czynienia z nieuczciwą reklamą . W sądzie potem jest przedstawiane, że pozycjonowanie nie ma na celu zwiększenia ruchu i inne smaczki ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności