Skocz do zawartości

Sunrise System mnie jednak pozwał ;)

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

@Max, z Twoimi literówkami "polityczny" jest zbędny - potrafią równie dobrze rozluźniać ;)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

• Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
że pozycjonowanie nie ma na celu zwiększenia ruchu i i

zgadza się ale nie do końca jak gadam z osobami co chcieli by się pozycjonować ( mowie o PL) i proponuje im rozliczenie za ruch tematyczny, to tak naprawdę cześć myśli ze coś jest nie tak. Chcą top na frazy banalne i wiem że prawie bez konwersji wiec co trzeba robić? Lub robić im te frazy i siedzieć cicho lub starać się wytłumaczyć że ruch tematyczny który będziemy kierować z swoich stron lub przez wyszukiwarkę - zazwyczaj ogonowe ( nie ważne) bardziej korzystny ( finansowo dla mnie wychodzi na to samo). Tylko kto mi zapłaci za edukacje?

Sporo klientów daje frazy bez konwersji bo chcą mieć TOP dla szpanu żeby konkrecja się dławiła z zazdrości ( która tez nota bene nie wie że taki TOP zysków prawie nie podnosi). Wiec z tymi frazami bez konwersji nie tak do końca jest jednoznacznie. Większość w ogóle nie wie co to SEO i z czym to jedzą ale pozycjonować sie chcą. I teraz niepozycjonowane z fraz niska konwersją można oczywiście nazywać nie etycznym, tylko każdy ma swoją etykę, swoje zasady a obowiązek mają poruszać się w ramach prawa. Niema jeszcze obowiązku edukacji klienta końcowego z zakresu SEO. I tu leże sedno rzeczy moim zdaniem.

Wiec z tymi frazami bez konwersji nie tak do końca jest jednoznacznie.

Tylko ja nie miałem na myśli konwersji, z tłumaczenia pracownika SS przed sądem wynikało, że usługa pozycjonowania nie ma na celu zwiększenia ruchu/odwiedzin ;) (od zwiększania ruchu maja inne usługi) ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

od zwiększania ruchu maja inne usługi

Jakie, telemarketing? Ich, moim zdaniem, jest bardzo skuteczny.

@Max, z Twoimi literówkami "polityczny" jest zbędny - potrafią równie dobrze rozluźniać

Żeby Ci nie dał tygodniowego odpoczynku od PiO na rozluźnienie :D

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Maxiu (dla wyjaśnienia) dlatego opublikowałem moje przeprosiny dla Sunrise System :D

https://seoinfo.edu.pl/przepraszam-sunrise-system/

Jakie, telemarketing? Ich, moim zdaniem, jest bardzo skuteczny.

AdWords chyba mieli na myśli ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

że usługa pozycjonowania nie ma na celu zwiększenia ruchu/odwiedzin (od zwiększania ruchu maja inne usługi)

A na czym w/g Ciebie polega pozycjonowanie? ;)

Dla mnie takie tłumaczenie ss, jest jak najbardziej trafne.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

A na czym w/g Ciebie polega pozycjonowanie? ;)

Dla mnie takie tłumaczenie ss, jest jak najbardziej trafne.

To zależy co przedstawiają jako cel proponując usługę - a raczej mówią nie o wzroście pozycji dla wzrostu tylko wzroście dla zwiększenia sprzedaży. Co bez zwiększenia ruchu - się nie wydarzy.

dymna.jpg

A na czym w/g Ciebie polega pozycjonowanie?

Zapytaj 100 chcących zamówić te usługę to się dowiesz ;)

Dla mnie takie tłumaczenie ss, jest jak najbardziej trafne

Co powiesz jak kupując wiejskie jajka wcisną Ci te z fermy klatkowej ? Przecież i to jajka i to jajka ;)

edyta/

(ferma oczywiście jest na wsi :D )

PS

sprzedam Tobie po okazyjnej cenie 10K nowy model Lexusa .... nawet dam Ci w promocji jeszcze upust.

(i dostaniesz rzeczywiście model ...... Do sklejenia)

A na czym w/g Ciebie polega pozycjonowanie?

Zapytaj 100 chcących zamówić te usługę to się dowiesz ;)

Dla mnie takie tłumaczenie ss, jest jak najbardziej trafne

Co powiesz jak kupując wiejskie jajka wcisną Ci te z fermy klatkowej ? Przecież i to jajka i to jajka ;)

edyta/

(ferma oczywiście jest na wsi :D )

PS

sprzedam Tobie po okazyjnej cenie 10K nowy model Lexusa .... nawet dam Ci w promocji jeszcze upust.

(i dostaniesz rzeczywiście model ...... Do sklejenia)

Naciąłem się kilka lat temu na coś takiego na allegro.

Kupiłem telefon a przyszła kartka pocztowa z wydrukowanym telefonem...

Tyle że z racji iż nie było mowy o tym w aukcji to ze współpracy allegro/ policji/ prawnika pieniądze odzyskałem

Dobre :D

Przyzwalając na takie mechanizmy wykorzystywania nieświadomości klienta (obojętnie czego by to nie dotyczyło) doprowadzamy właśnie do takich sytuacji jak powyżej bo niby formalnie wszystko się zgadza

Kupił wiejskie jaja ?? No kurw*** kupił !! (bo ferma jest na wsi)

Kupił telefon ?? No jasne, że kupił (nie ważne, że to atrapa bo nie było o tym mowy w ofercie)

Zamówił nowy model samochodu ?? No zamówił i dostał , uj z tym , że model jest do składania a cenę każdy sobie może sam ustalać

Zamówił pozycjonowanie ?? No i go wypozycjonowali , nie ważne , że ma z tego zerową ilość odwiedzin (bo odwiedziny to inna usługa)

We wszystkich tych przypadkach niby wszystko się zgadza , mechanizm jest taki sam polegający na wykorzystaniu nieświadomości i nieznajomości / niedoinformowaniu albo wprowadzeniu w błąd drugiej strony ...

Edytowane (dla tych lubiących wiejskie jajka)

wiejskie jajka (prawdziwe) sprzedaje się raczej na wagę ponieważ prawdziwe wiejskie jajka są różnej wielkości :D

Przy każdym zakupie telefonu, nowego lexusa za 10k, usługi - trzeba przeczytać umowę, opis etc. Jeśli mamy pytania to trzeba pytać. Jeśli rodzą się wątpliwości trzeba zrezygnować i poszukać innej ofety nowego luxusa.

Zasada jest jedna, za jakość trzeba zapłacić. To takie zdroworozsądkowe podejście.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

@SzlafRock jasne, ale trzeba mieć chociaż blade pojęcie o temacie, żeby wiedzieć, co ta jakość oznacza.

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności