Skocz do zawartości

Sunrise System mnie jednak pozwał ;)

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

A kto powiedział, że gorsza i że nie posiadam owej licencji (w CV mam 3 lata), 10 zł za godzinę

Z licencją i bronią w Warszawie dostaniesz do 15 i będzesz spał całymi dniami w samochodzie. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

• Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

U nas oferta w House i CROP 6PLN za 1H, to ma być godne? Żal! Takie są polskie realia. Mój brat pracuje dla agencji ochrony w Warszawie, obstawia domy i dojeżdza na alarmy. Posiada własny samochód słóżbowy, własną firmę i wystawia im faktury. Ma 1 poziom licencji i zarabia 4tys., 1tys. praktycznie dostaje za samochód. Tak to wygląda a jeździ 24/48H. Czyli źle niema, jednak jeszcze rok temu wyciągał przy tym samym 5-6 tys. miesięcznie. Przy konwojach dostają praktycznie 5-6 tys w górę, gdzie potrzebny jest 2 poziom licencji ochrony i pozwolenie na broń.

EDIT: i bez pozwolenia na broń prawie tyle mają, w konwojach 2jka jest potrzebna i pozwolenie na broń :) Oni praktycznie brzuchy mają. Czasami śpią i nic nie robią, aczkolwiek czasami mają tyle alarmów i trzeba skakać przez ogrodzenia :)

U nas oferta w House i CROP 6PLN za 1H

A co oni tam robią? Ile razy byłem w sklepach, które wymieniłem to ani razu nie widziałem ochrony. Siedzą w kanciapie i czasem łeb wystawi jak zapiszczy bramka. Za co chcesz więcej?

Zapraszam także na mojego bloga Jacek Jagusiak. Oferuje także usługę odwirusowania stron www jak i serwerów.

Siedzą w kanciapie i czasem łeb wystawi jak zapiszczy bramka

Dla mnie to by za nudne było ;) Ale jak by ktoś chciał pracować to chętnie dam 6 zł za godzinę :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zresztą praca plus to co napiszę, i to co wypracuje, żyć nie umierać choć "Hameryki" nie mam

Szacun, Herkules. Człowiek ma ochotę wciąż narzekać a najczęściej patrzy na niektóre sprawy z niewłaściwej, zbyt napompowanej perspektywy:

Życie jest piękne, uśmiechnij się, tak niewiele do szczęścia potrzeba ;)

No właśnie!

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

• 1 rok później...

Siedzą w kanciapie i czasem łeb wystawi jak zapiszczy bramka

Dla mnie to by za nudne było ;) Ale jak by ktoś chciał pracować to chętnie dam 6 zł za godzinę :)

Zawsze możesz siedzieć w kanciapie i katalogować strony klientów :P

Kasa extra leci, zusy opłacone, biura opłacać nie trzeba, dzieciaki w domu nie przeszkadzają

Krzysztof chyba nie może zdradzać szczegółów dotyczących rozprawy

No nie za bardzo, dodatkowo zrobili mi sprawe cywilną, , sąd odrzucił sporo ich debilizmów, teraz złozyli dodatkowo zażalenie na postanowienie sądu pisząc niezłe dyrdymały o tym jacy to oni są etyczni. Używają kupy argumentów z czapy , ich prawnik nieprawdziwie interpretuje wykładnie sądu próbując sąd wprowadzić w błąd. Cyrki totalne :) . Na dniach jak znajdę chwilkę to opublikuje na blogu niektóre perełki :D .

Najpogólniej takich kłamstw i bredni jeszcze w życiu o SEO i SS się nie naczytałem, chyba jakąś książkę napiszę i wydam jako e-book :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Najogólniej takich kłamstw i bredni jeszcze w życiu o SEO i SS się nie naczytałem, chyba jakąś książkę napiszę i wydam jako e-book :D

Brednie, bredniami a wyrok wyrokiem. Żebyś nie pisał tej książki w miejscu gdzie podobno jest dużo wolnego czasu ale ograniczony dostęp do netu ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

a wyrok wyrokiem

Spokojnie jak na wojnie ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

A przygotowuje pewną niespodziankę, niedługo opublikuje wraz z dokumentami i innymi dowodami :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności